Mode

Zara i Field's

Den spanske kæde Zara er til storbyens mænd og kvinder. Her finder du et stort og flot udvalg af international mode og accessories til fornuftige priser. Foruden tøj har vi også sko og tasker, der følger tidens unikke trends, så du fx kan købe en taske, der i sig selv fuldender dit look. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en trendy taske eller et par fede sko til din basisgarderobe.

I Zara kan du både shoppe til dig selv, manden eller de mindste i familien. Vi har også børnetøj, så der er rig mulighed for at shoppe løs til hele familien. Vi har rimelige priser, så du kan få moderigtigt tøj, der bliver forhandlet over hele verden. Vi har desuden særpriser på enkelte udvalgte varer og er du ude efter de seneste tendenser i modebilledet, bør du se efter vores kampagnevarer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig tøj fra vores spændende kollektioner.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

-Vores tøjkollektionen Join Life er lavet af bioorganisk bomuld, genbrugs plast og brugte jeans.

-Alle vores poser er lavet af genanvendt papir 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Zara i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Zara

Zara ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Kings and Queens. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Zara

Zara

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

nyhed: vilde butiksåbninger i field's

Ny butik!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Change
Åbent
TILBUD
Name It
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!