Sådan pakker du den bedste kuffert til sommerferien

Sådan pakker du den bedste kuffert til sommerferien

Nyhed!

Et solidt fundament
Det er et velkendt faktum, at din baggage ikke altid får den fine behandling, som dine dyrebare ferieegendele fortjener. Ofte er kufferten genstand for slag, spark, tryk og pres… for slet ikke at tale om den ofte behørige vægtpåvirkning, når det arme pakkehylster bliver fodret med rejseminder og souvenirs på ferien. Derfor gør du klogt i at investere i kvalitetskufferter til hele familien, som kan modstå den knap så kærlige behandling, der tilfalder pakketøjet. Hos Kuffert Sørensen i Field’s finder du højkvalitetskufferter fra Bon Goût og Samsonite, der har brudgaranti, samt rygsække fra Fjällräven til dig, der er mere til aktiv ferie.

Strandsnack
Ingen sommer uden sol, sand, strand og vand. Og ingen strandtur uden badetøj, der fremhæver dine bedste sider. Hos Hunkemøller i Field’s finder du det smukkeste badetøj i sæsonens flotteste farver og mønstre. Husk altid at spørge de kyndige undertøjseksperter til råds om størrelsen og bliv målt, inden du køber en ny bikini, da en korrekt pasform vil forme din figur positivt og faktisk kan gøre, at du ser slankere ud - og det er jo det, vi alle drømmer om på standen, ikke? Kig også forbi Bilkas modeafdeling, inden du rejser. Her finder du sommerens bedste strandaccessories som store stråhatte, rummelige standtasker og net samt klipklappere… Og mon ikke du finder sommerens bestseller i blandt Bilkas bogtilbud?

Udsigt til sol
Misser du også med øjnene, når du ligger med årets svenske krimi i solstolen? Og er det ikke solen, men styrken i brillerne, der er årsagen? Så smut en tur forbi Profil Optik eller Thiele i Field’s et par uger inden afrejse, og bestil en synstest, så du kan nå at få et par lækre designersolbriller med styrke med i feriekufferten. Du kan selvfølgelig også shoppe løs blandt brands som Saint Laurent, Tom Ford, Gucci og Prada hos begge optikere, selv om du ikke har problemer med synet. Alle solbriller fås nemlig også i ´håndkøb’ - helt uden styrke, men med garanti for at du kommer til at se godt ud hele sommeren.

Bermudashorts og sommerkjoler
Trænger garderoben til en lille opgradering inden sommerferien sætter ind? Måske er det mandens polo’er og shorts, der efterhånden har et par år for mange på bagen, eller også er det din sommerkjole, der snart har set ligeså mange havnepromenader i sydeuropa, som du selv har. Hos Tøjeksperten i Field’s finder du med sikkerhed netop det, der skal til for at din mand eller kærestes sommerferiegarderobe får et touch af international jetsetter - uanset om han er til chinos eller bermudas. Og med sådan en opgradering af din bedre halvdels ydre, skal du naturligvis ikke snydes. Men det betyder ikke, at du ikke må ‘snyde lidt’, og søge hjælp hos Esprits personlige shoppere, der let kan finde de styles, der klæder dig allerbedst.

Flytilstand
Før vi ankommer til vores udsete ferieparadis, skal vi uomtvisteligt igennem helvedes ni forkredse - hvad enten det er en dagelang biltur på den tyske autobahn eller lufthavnsinfernoet med alt, hvad det indebærer af sikkerhedstjek, sko af og på, væsker i miniflakser og flere timer med minimal benplads, tvivlsomme snacks og larm. Der findes dog måder at gøre rejseperioden mere komfortabel, uanset om familien er på kør-selv-modellen eller rejser med fly. Hos Hunkemøller i Field’s finder du de ultimative rejseaccessories som bløde nakkepuder og skønne øjenmasker, der måske gør at du kan sove lidt undervejs og derved forkorte rejsetiden. Glem heller ikke at købe sunde og lækre snacks til rejsen på forhånd, så du ikke går kold og ender med at bruge det halve feriebudget på dyr junkfood ombord. I Søstrene Grene finder du altid et stort udvalg af nødder, snacks, rawbarer og økologiske riskiks, der bestemt forsøder rejsen. Glem heller ikke en lille håndsprit og ørepropper!

Ude godt, men hjemme bedst
Hvorfor egentligt rejse, når den danske sommer (igen) i år tyder på at vise sig fra sin mest gavmilde side? Når solen står højt på himlen til kl. 22 om aftenen, jordbærene er søde, der bliver solgt friske ærter langs vejen og kølediskene landet over lokker med iskold koldskål… Der findes faktisk intet bedre end at være i Danmark, når sommeren er god! Sørg for at skabe en ferieoase derhjemme; hvad enten det er på altanen i haven, i kolonihaven eller sommerhuset. En tur i Bilka i Field’s er alt, der skal til for at du kan opgradere dit ferie-game på hjemmebanen med nye havemøbler, en toptunet grill, eksotiske planter, sydlandske krukker, havelanterner… og mon ikke slagteren har et godt tilbud på grillpølser og bøffer, som du kan nappe med hjem samtidig? Klar, parat, sommer, siger vi bare!