sommerferien gr til 1920 x 580 px 1 of 1

Sommerferien går til… Field’s

Oplevelser for børn

Hvorfor bruge flere timer i et pakket fly, og slås med sikkerhedspersonalet i lufthavnen over medbragte væsker i håndbagagen og tøjspænder, der udløser metaldetektoren? Og hvorfor blive skoldet under en kraftig sol og blive bidt af aggressive myg på eksotiske destinationer, når du kan få alt det bedste fra sommerferien i Field’s? Vi sparer dig for alt det omstændige rejsebesvær og giver dig den ultimative rejseoplevelse, som om du befandt dig på et luksus resort - og du behøver ikke engang have pas med eller pakke en særlig håndbagage for at få adgang til ferieparadiset. Fra storslået frokost til at starte dagen på, til manicurebehandlinger og is, der smager som var de dyppet i mana fra himlen: Hele pakken - all inclusive - findes i Field’s.

Pizza in Italia
Hold en fortjent frokostpause med en overdådig Pizza på Milano Restaurant & Pizzaria i Field’s Food Lounge, hvor du med italienske klassikere som carpaccio, bruschetta, lasagne, Quattro Formaggi og utallige andre fristelser come in Italia snildt vil tro, at du har sat dig til bords i Italien. Glem ikke en dobbelt espresso som den perfekte afslutning på et godt måltid mad, hvis du skal understrege den italienske stemning.

Spa, velvære og træning
Ingen ferie uden ren afslapning og behandlinger, der ikke hører hverdagen til. Kom helt ned i gear og lad dig synke ned i de bløde stole hos Nails Gallery på Plan 0. Her kan du kan få en lækker manicure og pedicure, så dine negle er flotte og velplejede, når de skal vises frem i sommersandalerne.
Trænger du til at røre dig lidt, kan du kigge for Vamoz Padel. Her kan du teste dine færdigheder indenfor Padel tennis. Tag en padel-makker under armen og book en padel-time, det er både sjovt og underholdende.

Is som i ferieparadis
I sommerferien gælder en-is-om-dagen-reglen, og isen skal selvfølgelig være frisk, hjemmelavet og serveres i sprøde vafler. Hos Paradis er der hver dag frisk is i montren, som bugner ligeså overdådigt som italiensk gelato i Rom - den er bare endnu bedre! Og hvis du vælger dine scoops med omhu, er der stort set garanti for at is-englene vil synge blidt for dine ører, hver gang du tager en bid.

Personlig shopping
Vi taler altid om, at servicen er meget bedre i udlandet, men igen er der ingen grund til at rejse langt for at få den ultimative serviceoplevelse. Hos ESPRIT i Field’s tilbydes personlig shopping, der er den perfekte service til dig, der ønsker vejledning til netop dét, der klæder dig, og måske kan udfordre din personlige stil til at blive lidt mere ekstraordinær. Tilmeld dig ‘ESPRIT Friends’, som er helt gratis og uforpligtende, og bestil tid til din personlige shoppeoplevelse, som med garanti vil forsøde din sommerferie.

Oplevelser for livet
Oplevelser, action og masser af grin hører en hver ferie til: Glæd dig til din sommerferie i Field’s, hvor hele familien kan få oplevelser for livet - enten i Nordisk Film Biografer, hvor alle de nyeste film vises på Danmarks største lærreder - også i 3D. Biografen er ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte for at sikre, at filmoplevelsen er helt i top.

Lokale delikatesser
Der er altid noget særligt eksotisk over at gå på indkøb i udlandet og fylde kurven med lokale delikatesser. Og det kan du naturligvis også i Field’s! Hos Kjaerstrup Chokolade finder du de mest uimodståelige håndlavede fristelser, der er produceret på Bornholm. Specialiteten hos Kjaerstrup Chokolade er de hjemmelavede flødeboller og de håndlavede chokolader, der alle er produceret i hånden, og hvor hver lille detalje og smag er til for at tilfredsstille både syns- og smagssanserne. Du kan efterfølgende lægge vejen forbi Bilka, hvor du finder det største udvalg af kvalitetsvine fra hele verden og kan købe mørt, håndskåret kød med hjem fra delikatesseslagteren - præcis som var du hos en fransk specialbutik. Alle tirsdage og fredage kl. 10 - 18 kan du finde Fiskebilen ude ved Metroindgange. Fiskebilen er fuld af friske fristelser, der får dine smagsløg til at danse. Prøv deres saftige fiskefrikadeller, delikate laks, sprøde forårsruller med krabbe og deres velsmagende færdiglavede fiskesalater. Tag en bid og dyk ned i et hav af kulinariske overraskelser!