sommerferien gr til 1920 x 580 px 1 of 1

Sommerferien går til… Field’s

Oplevelser for børn

Hvorfor bruge flere timer i et pakket fly, og slås med sikkerhedspersonalet i lufthavnen over medbragte væsker i håndbagagen og tøjspænder, der udløser metaldetektoren? Og hvorfor blive skoldet under en kraftig sol og blive bidt af aggressive myg på eksotiske destinationer, når du kan få alt det bedste fra sommerferien i Field’s? Vi sparer dig for alt det omstændige rejsebesvær og giver dig den ultimative rejseoplevelse, som om du befandt dig på et luksus resort - og du behøver ikke engang have pas med eller pakke en særlig håndbagage for at få adgang til ferieparadiset. Fra storslået brunch til at starte dagen på, til spabehandlinger og is, der smager som var de dyppet i mana fra himlen: Hele pakken - all inclusive - findes i Field’s.

Brunch a la France
Start dagen med en overdådig brunch på den nye Grand Café i Field’s Food Lounge, hvor du med franske klassikere som croque monsieur, salade niçoise, moules frites og utallige andre fristelser a la france snildt vil tro, at du har sat dig til bords i Frankrig. Glem ikke et glas jus d’orange og en caffe espress som akkompagnement til din mad, hvis du skal understrege de franske fornemmelser.

Spa, velvære og træning
Ingen ferie uden ren afslapning og behandlinger, der ikke hører hverdagen til. Kom helt ned i gear med en afslappende hånd spa treatment hos Rituals, der giver dig ultimative sommerbløde hænder - behandlingen er tilmed gratis. Efterfølgende kan du købe et duftlys fra Rituals store udvalg af sansepirrende dufte, så dit hjem kan komme til at tage karakter af østens mystik, sydens sødme eller Afrikas sanselighed. Efterfølgende kan du lade dig synke ned i de bløde stole hos Le’s Nail & Spa på første sal, hvor du kan få en lækker manicure og pedicure, så dine negle er velplejede, når de skal vises frem i sommersandalerne.

Is som i ferieparadis
I sommerferien gælder en-is-om-dagen-reglen, og isen skal selvfølgelig være frisk, hjemmelavet og serveres i sprøde vafler. Hos Paradis er der hver dag frisk is i montren, som bugner ligeså overdådigt som italiensk gelato i Rom - den er bare endnu bedre! Og hvis du vælger dine scoops med omhu, er der stort set garanti for at is-englene vil synge blidt for dine ører, hver gang du tager en bid.

Personlig shopping
Vi taler altid om, at servicen er meget bedre i udlandet, men igen er der ingen grund til at rejse langt for at få den ultimative serviceoplevelse. Hos ESPRIT i Field’s tilbydes personlig shopping, der er den perfekte service til dig, der ønsker vejledning til netop dét, der klæder dig, og måske kan udfordre din personlige stil til at blive lidt mere ekstraordinær. Tilmeld dig ‘ESPRIT Friends’, som er helt gratis og uforpligtende, og bestil tid til din personlige shoppeoplevelse, som med garanti vil forsøde din sommerferie.

Oplevelser for livet
Oplevelser, action og masser af grin hører en hver ferie til: Glæd dig til din sommerferie i Field’s, hvor hele familien kan få oplevelser for livet - enten i Nordisk Film Biografer, hvor alle de nyeste film vises på Danmarks største lærreder - også i 3D.

Lokale delikatesser
Der er altid noget særligt eksotisk over at gå på indkøb i udlandet og fylde kurven med lokale delikatesser. Og det kan du naturligvis også i Field’s! Hos Kjaerstrup Chokolade finder du de mest uimodståelige håndlavede fristelser, der er produceret på Bornholm. Specialiteten hos Kjaerstrup Chokolade er de hjemmelavede flødeboller og de håndlavede chokolader, der alle er produceret i hånden, og hvor hver lille detalje og smag er til for at tilfredsstille både syns- og smagssanserne. Du kan efterfølgende lægge vejen forbi Bilka, hvor du finder det største udvalg af kvalitetsvine fra hele verden og kan købe mørt, håndskåret kød med hjem fra delikatesseslagteren - præcis som var du hos en fransk specialbutik.