stjernetegn1920x580responsive 1 of 1

Det siger dit stjernetegn!

Sådan shopper du

Tyren vægter kvalitet over kvantitet, vandmanden er en trendsætter, og vædderen tør skille sig ud. Nogen tror på stjernetegn, mens andre rynker på næsen. Hvad enten du gør eller ej, så se lige, om der er en sammenhæng mellem netop dine shoppevaner og dit stjernetegn. 

VÆDDEREN 
Vædderen er ikke en i mængden, for hun elsker at klæde sig ud – og hun tør skille sig ud. I vædderens klædeskab finder man tøj i alle regnbuens farver og vilde statement-smykker. 
Vædderen er hende, man ikke ønsker at stå i vejen for, når udsalget starter. Hende, der har albuerne ude, og altid på magisk vis får fat i netop dét, hun jagter. 
Derudover er vædderen en impulsshopper, hvilket med jævne mellemrum kan få hendes bankrådgiver til at sukke højlydt. 
Enhver vædder vil elske en tur i Monkis farveinferno. Hun ville for eksempel gå på jagt efter statementsmykker. Lige nu har Monki de fineste kirsebærformede øreringe til bare 60 kr. Monki ligger på plan 1 i Field’s. 


TYREN
Kvalitet over kvantitet. Det er Tyrens mantra, når hun shopper. 
Tyren går efter stilsikre items i kvalitetsmaterialer som silke, fløjl og cashmere, og der er stor sandsynlighed for, at du finder hende i Victoria Secret, Guess og andre mere high-end butikker.
Tyren elsker også lækre skønhedsprodukter, og hun betaler gerne ekstra for en flot flakon. Typisk vil Tyren gå efter luksusvarer, hvad enten det er til sig selv, til boligen eller børnene. 
Enhver tyr vil blive begejstret for Rituals på plan 0 i Fields. Her finder man nemlig luksuriøse duftende produkter til både krop og hjem. For eksempel “Green Cardamom” duftpindene fra Rituals Private Collection, der kommer i en specialdesignet flakon. Pris 365 kr. 


TVILLINGEN
Når tvillingen shopper, fiser hun ind og ud af highstreet-butikkerne. Mellem kedelige kasse-køer og prøverumsbesøg formår hun at scrolle hele Instagram-feedet igennem for de nyeste tendenser. Tvillingen hader gentagelse og rutine, hvilket også ses i hendes shopperutiner. Hun jubler, når sæsonerne skifter og elsker at afprøve nyeste trends og tendenser.
Tvillingens klædeskab er som en magisk skattekiste, der bliver ved med at give. Der kommer altid nyt til. Tvillingen - og hendes dankort - står aldrig stille. 
I H&M på plan 1 i Field’s vil der altid være noget, der kan tilfredsstille tvillingens legende stil. Tvillingen vil for eksempel elske H&Ms nye sorte midi kjole med hvide iøjnefaldende prikker til 299 kr. 


KREBSEN
Krebsen er en håbløs romantiker. Også når det gælder shopping. Krebsen vil typisk have en meget klassisk og feminin stil. I krebsens klædeskab vil man finde “bløde” silhuetter i fine sarte farver som lyseblå, lysegrå og selvfølgelig hvid. 
Krebsen kan virke en smule gammeldags. Hun køber oftest ikke noget “for sjov”. I stedet investerer hun i sikre items, som hun med garanti kan bruge igen og igen, sæson efter sæson, år efter år.
Krebsen vil sandsynligvis elske “& Other Stories" på plan 1 i Fields. Her finder hun nemlig masser af klassiske items med feminine twists. For eksempel “Gathered Crepe Button Down Bluse”, som er en hvid skjorte med pufærmer til 375 kr. 


LØVEN
Løven har en tendens til at komme for sent, fordi hun igen har brugt alt for lang tid foran spejlet. Hun griber enhver lejlighed til at gøre noget ud af sig selv og pynte sig.
Løven elsker at “namedroppe” nyeste mærker og modebloggere. For hende er de allerede “so last season”, når resten af Danmark hører om dem. Med andre ord: Løven er altid med på nyeste mode, og hun ser det som en del af sin identitet at være “firstmover”. 
Desuden elsker løven udklædningsfester, for hun er både kreativ og modig. 
Løven vil altid kunne finde den nyeste tilføjelse til sin garderobe i ZARA. Hun tør skille sig ud, og vil elske ZARAs store udvalg af lange iøjnefaldende kjoler med broderi eller print. For eksempel deres lange hvide kjole med broderi til 449 kr. Zara ligger på plan 1 i Field’s. 


JOMFRUEN
Hvordan spotter man en jomfru i butikkerne? Hun står med stor sandsynlighed ved kassen og tjekker alle sine køb omhyggeligt for løse tråde og pletter, inden hun svinger dankortet. Jomfruen er kendt for at være pligtopfyldende og perfektionistisk, og det afspejles også typisk i hendes stil og shoppingstil.
Der er større sandsynlighed for at finde hende i konservative og praktiske outfits end sexede korte kjoler. Hun vil typisk gerne udstråle, at hun har styr på tingene, og hun tjekker sin bluse for krøller og pletter to gange, inden hun forlader sit hjem. 
Jomfruen vil kunne finde alt, hun mangler, i Esprit på plan 1 i Field’s. Hun vil typisk kigge efter klassiske tynde ensfarvede strikbluser. Priserne for Esprits klassiske pullovers starter ved 260 kr. VÆGTEN
Vægten drages af sine impulser. Hun er kulturel og bliver derfor inspireret af bøger, museer, rejser, og også de personer, hun omgiver sig med. 
Hendes stil er flygtig, og hun svinger dankortet hyppigt. Dog vil vægten også typisk genoverveje tingene på bagkant, fordi hun ofte tænker meget over, hvad andre tænker om hende. Derfor ender en del af impulskøbene tilbage i butikkerne igen.
Vægten elsker selvfølgelig highstreet butikkerne, som nærmest dagligt får nye varer hjem. Hun besøger hyppigt Monki, H&M og Gina Tricot. Hendes valg kunne falde på Gina Tricots sorte “Organza wrap dress” i mesh til 499 kr. 


SKORPIONEN
Skorpionen vil ofte gå efter et modigt og sexet outfit, der samtidigt er enkelt og tidløst. Skorpionen har også en romantisk og feminin side ligesom krebsen, men det vil for det meste ikke komme til udtryk gennem hendes tøjvalg. 
Du vil typisk se skorpionen i læder og mørke farver, da hun ikke mener, hun behøver pangfarver og mønstre for at vise sin “power”. 
Skorpionen vil svinge dankortet i Zara. Her finder hun et stort udvalg af tidsløse sorte bluser og bukser. Hun vil typisk elske læder, og derfor kan hun sikkert lide ZARAs nye sorte læderkjole med pufærmer til 899 kr. 


SKYTTEN
Skytten er ikke fan af “less is more” og går i stedet efter “more is more”. Pangfarver og palietter pryder hendes mange stilletter og kjoler, som weekend efter weekend vises frem til diverse arrangementer. 
Hun er lynhurtig til at tage beslutninger i prøverummet, og fordi hun altid siger sin ærlige mening, er hun den perfekte veninde til en shoppetur. 
Skytten kan tømme en Glitter-butik på nul komma fem. Hun elsker deres store udvalg af vilde glitrende smykker. For eksempel deres statementhalskæde med ringe i forskellige former og perler til 179 kr. 


STENBUKKEN
En stenbuk er altid klædt på til lejligheden. Hendes stil er klassisk og funktionel, og let at “dresse op og ned” alt efter, hvad dagen byder på. Størstedelen af hendes garderobe består af basic t-shirts, jeans i den perfekte pasform og klassiske faconsyede jakker. 
Hun går efter items i god kvalitet, der kan holde i mange år. Stenbukken har sjældent tøjkrise, for hendes basisgarderobe kan sammensættes på kryds og tværs. 
Tiger of Sweden er som skabt til en stenbuk. Her finder hun habitter samt kjoler i klassiske snit. For eksempel den sorte figursyede "Mi Stretch Dress”, der både vil være et hit en dag på kontoret og en aften i byen. Pris 1.700 kr. 


VANDMANDEN
Fortæl ikke en vandmand, hvad hun skal tage på. Det ved hun bedst selv.
Vandmandens stil er unik, og hun opdager nyeste trends og tendenser før alle andre i venneflokken. Hun er nemlig en trendsætter. Hun tør følge sin egen intuition og sine impulser. 
Vandmænd gør, hvad der passer dem, og derfor er det vanskeligt at sætte dem i boks, men en iøjnefaldende frisure eller makeup vil være et typisk kendetegn for vandmænd. 
Vandmanden vil med garanti kunne finde nyt til sin garderobe i Samsøe & Samsøe, som altid har spændende nye mærker og et stort udvalg. Mens de fleste danskere stadig gemmer sig i tykt vintertøj, kigger hun allerede frem mod sommeren og øjnene kunne falde på Samsøe & Samsøes mønstrede “Carlis” badedragt til 700 kr. 


FISKEN
Når fisken shopper, lytter hun meget til sin intuition. Hun er typen, der vader ind på et loppemarked og med det samme spotter dét fund, alle gerne ville have haft fingrene i. Fisken er som regel meget i kontakt med sine indre følelser, hvilket også afspejles i hendes stilvalg. Fiskens stil er boheme, og hun vil ofte drages af fine former og farver som turkis, blå og lilla. 
Fisken vil altid kunne finde noget, hun ikke kan leve uden i H&M, som ligger på plan 1 i Fields. Hun vil helt sikkert tage et kig på den plisserede maxikjole til 499 kr. Kjolen fås i tre farver: Mørk turkis, gammelrosa og lys muldvarp. 

Bliver du sulten på shoppeturen? Smut fordi Field’s Food Lounge og få dig et godt måltid. Se alle de gode spisesteder her.