Aflever tomme flasker i Field's

Pantstation 1920 x 580

Aflever tomme flasker i Field's

Andre praktiske services

Field’s har fået en Pantstation. Pantstationen har åbent alle dage 10 - 18.

SÅDAN FUNGERER DET:
Pantstationen har en stor sluse, hvor du kan tømme hele sække ned i på én gang! Automaten tæller så hurtigt din pant sammen – faktisk kan den klare hele 120 emballager i minuttet!

Så let er det:

  • Åben Pant-appen på din mobil og scan QR-koden på skærmen over slusen
  • Tøm din sæk med flasker og dåser ned i slusen
  • Tryk OK når du er færdig
  • Dine penge står på din konto indenfor 1 bankdag

HUSK AT DOWNLOADE PANT-APPEN!

Download Dansk Retur Systems nye app "Pant" i App Store eller Google Play 

Inden du begynder at hælde flasker i slusen, skal du åbne Pant-appen og scanne QR-koden på skærmen over slusen. Derefter tømmer du dine flasker og dåser i slusen. Pengene står på din konto i løbet af 1 bankdag.

Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant på landets pantstation. På den måde slipper man helt for at have et betalingskort med, når man skal pante, og du bestemmer selv, hvilken konto pengene skal sættes ind på – hvis du fx panter for andre eller vil donere til velgørenhed.

Læs mere om om Pant-appen og få svar på alle dine spørgsmål her: https://danskretursystem.dk/om-pant/pantstationerne-bliver-digitale/

 

HVAD KAN JEG AFLEVERE I PANTSTATIONEN?
Pantstationen tager imod alle tomme flasker og dåser med dansk pantmærke. Du kan også aflevere udenlandske dåser. Selvom de ikke giver pant, gavner det miljøet at genanvende dem.

Pantstationen skal altid kunne aflæse pantmærket, stregkoden og emballagens form. Så du får ikke penge for krøllede og maste dåser, eller hvis etiketten er ødelagt eller faldet af.

Husk at tømme flasker og dåser, så sjatterne ikke ødelægger maskinen – det kan måske lukke pantstationen for den næste i køen! Affald skal selvfølgelig i affaldsspanden.

Læs mere om Pantstationen og få svar på alle dine spørgsmål her: https://danskretursystem.dk/pantstation/fields/

FIND PANTSTATIONEN
Pantstationen ligger i Field’s p-kælder på plan -2. Du skal blot følge skiltningen ved indkørsel i Field’s p-kælder. Du kan fylde bilen med sække med tomme flasker og så parkere på en p-plads i nærheden af Pantstationen.