PLUS1 1920 x 580

Tandlæge PLUS1

Sundhed

Ørestads eneste tandlægeklinik ligger i Field’s. Klinikrummene er lyse og imødekommende og er udstyrede med nye behandlerudstyr. Klinikken ligger på anden sal med opgang ved Bilka og der er elevator hele vejen op. Åbningstiderne er meget fleksible. Har du akut behov for tandlægen, kan du få en tid samme dag, hvis du ringer inden kl. 10.00.

Velkommen til PLUS1 – din tandlæge i Ørestad
Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser. Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller the inden din behandling. Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen. Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig.Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde.Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelte patient. 

Samfundssind 
Som virksomhed opfører vi os bæredygtigt og ansvarligt ved at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. Derfor kan du sætte dig i tandlægestolen hos os med god samvittighed. Vi har en ambition om at være så bæredygtige som muligt og tager et stort ansvar for at skåne miljøet mest muligt med de produkter, vi benytter i klinikken. Vores klinik tager ansvaret for miljøet alvorligt. Derfor sørger vi for at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

MYPLAYS
MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

 
Find PLUS1
PLUS1 ligger på Plan 2 på Field’s kontorgang. Den nærmeste indgang er Elevatoren ved siden af Bilkas kiosk. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0 og derefter tage elevatoren fra Bilkas kiosk til Plan 2.
 
Åbningstider
Mandag kl. 07.30 - 17.30
Tirsdag kl. 07.00 - 19.00
Onsdag kl. 08.00 - 20.00
Torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 15.00
Lørdag kl. 09.00 - 15.00
Søndag Lukket

Kontakt
36 70 76 00

Website
https://www.plus1.dk

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Alle services (2)