Mode

ARKET i Field's

Hos ARKET tilbyder vi et bredt sortiment til herre, dame, børn og hjemmet. Alt vores tøj er vores eget brand, men man kan finde sko, accessoires og ting til hjemmet fra andre velkendte brands. Vi har bl.a. sko fra Nike, Adidas, Converse, Veja, Hestra handsker, GOKI spil til alle aldre, tæpper fra KLIPPAN, bestik fra Sabre Paris, vaser fra SERAX, salt- og peberkværn fra Peugeot, SIGG madkasser og vandflaske i holdbart materiale - her er der noget til hele familien. 

ARKETs café

I vores café tilbyder vi vegetarisk mad med nogle muligheder for vegansk. Her bliver der lagt vægt på at bruge sæsonen frugt og grønt, samt bruge lokale råvarer og grossister, så vi mindsker CO2-udslippet. 

Vores cafémedarbejdere har alle fået barista kursus, så de ved lige præcis, hvordan kaffen skal være. Der er rig mulighed for at prøve forskellige madretter, bagværk og drikkevarer. Afhængigt af tidspunkt på sæsonen, laver vi vores egne hjemmelavet drikkevarer, fx iced tea om sommeren eller varm hjemmelavet æblemost om vinteren. 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos ARKET tager vi miljø- og samfundsansvar seriøst. Uanset hvilken produktgruppe, det drejer sig om, så arbejder vi på at finde den mest bæredygtige løsning. Derfor har 

ARKET bruger ikke plastikposer men benytter derimod poser, der er lavet af kraftig papir. Det samme gælder gavesker og gavepapir. Poser, papir og gaveæsker er alle FSC-certificeret og kan genbruges. 

Hos ARKET kan du aflevere alt dit brugte tøj og sko – uanset mærke og stand. Sko og tøj skal afleveres i separate poser. Ved indlevering af brugt tøj får du som kunde en voucher på 10%, som kan bruges på et helt køb. Voucheren gælder 3 måneder fra indleveringsdato. ARKET samarbejder med I:CO (I:COLLECT), som indsamler alt det indleverede genbrugstøj.
 
Hos ARKET har vi et bredt sortiment, hvor der bliver taget højde for miljøet. Bl.a. RWS, THERMORE, RE:DOWN. Flere af vores uldprodukter er RWS-certificeret, som sikrer sig, at dyrene har et godt liv på farmene. Vores læder er non-chemical tanned eller brugt vegetable tanned, som skåner miljøet for yderligere belastninger. I alle vores termojakker er der brugt THERMORE isolering, hvilket er lavet af post-consumer PET plastikflasker. 

Sidst men ikke mindst er ARKET tilmeldt Too Good To Go, hvor der er godt udvalg af bagværk, brød, wraps, sandwich e.l. Derudover sorterer vi alt komposterbart affald for optimering af madspild. 

Kunde-fordele

Som kunde i ARKET kan det godt betale sig at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er der fordele som f.eks. PRE SALE. Ved tilmelding til nyhedsbrevet får du 10% rabat i butikken.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find ARKET

ARKET ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor H&M HOME. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 

 

arket-700

ARKET

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

NYHEDER & EVENTS

ARKET anbefaler - Disse klassiske items bør du altid have i din garderobe

80 modebutikker

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Lindex
Åbent
Zizzi
Åbent
POP-UP BUTIK
VILA
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!