Mode
Bolig

Magasin i Field's

Magasin har 2 etager fyldt med en lang række internationale modebrands, hud- og duftpleje, interiør og en lille afdeling med Mad & Vin. Her finder du alt det nye, den perfekte gave og lækkerier i form af chokolade og andre søde sager.
Services
Har du en særlig begivenhed, som du skal finde et helt særligt outfit til? Vil du gerne upgradere din garderobe? Eller mangler du hjælp til, hvad der klæder dig? Så drop turene i prøverum med tøj, som af uransaglige årsager bare ikke VIL passe. Magasins dygtige Personlige Shoppere står klar til at guide dig til din stil – ganske gratis! Find ud af mere her: https://bit.ly/3a2TK3O

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Magasin tager ansvar

Verdens klimaændringer kræver at vi alle tager ansvar.
I Magasin er vi bevidste om det ansvar, der følger med at være et af Skandinaviens største stormagasiner – ’House of most loved brands’.
Vi vil tage ansvar og være med til at sætte skub i den positive udvikling mod en mere ansvarlig livsstilsbranche. I 152 år har Magasin haft fokus på det gode købmandskab, den gode service og den gode kvalitet.
Ansvarlighed i Magasin handler om at agere på alle de områder i værdikæden, hvor vi sammen med vores partnere, kan skabe en mere bæredygtig fremtid.

Du kan læse meget mere om, hvordan Magasin tager ansvar inde på magasin.dk.

 

Kunde-fordele

Hos Magasin kan du blive Goodie kunde. Her får du adgang til en lang række fordele i Magasin. Du bliver inviteret til vores VIP-aftener, du får adgang til events og forkælelse, men du kan også komme til mindst 12 shoppeweekender om året – hvor du får 20% på en masse varer.
Læs mere her: https://bit.ly/2NyCXw3

 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

 

Find Magasin

Magasin ligger både på plan 0 og 1. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 eller 1.  Du Finder indgangene til Magasin foran Bilka, H&M, Kaufmann og Orion.
magasin-874

Magasin

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Change
Åbent
Synoptik
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!