Mode
Bolig

Illums Bolighus i Field's

Gennem generationer har Illums Bolighus stået som det internationale flagskib for moderne boligkultur, design og indretning. Sortimentet er en vifte af funktionelle og dekorative designprodukter af international klasse. Designets udformning og materialevalg rusker modigt op i de klassiske traditioner og udfordrer kunderne til at springe ud i fornyelse og vovemod, når de skal indrette deres bolig.

Flere af den danske møbelhistories store navne såsom Arne Jacobsen, Finn Juhl, Børge Mogensen og Hans J. Wegner har siden 50’erne været at finde fast i husets varesortiment. Illums Bolighus har dermed fasttømret sin position som et toneangivende og inspirerende bolighus, hvor kendte danske håndsnedkermøbler altid er at finde i selskab med de allernyeste designs indenfor boligindretning og moderne livsstil.

De toneangivende og visionære udstillingsvinduer i Illums Bolighus har i alle år været kendetegnet for os, der - siden åbningen i 1925 - har fulgt udviklingen i samfundet. Idégrundlaget illustreres af et attraktivt og inspirerende indkøbsmiljø, som altid er på forkant med udviklingen. 


Services

Vi pakker naturligvis gaver ind hele året rundt, og vores sort/hvide udtryk igennem hele vores emballagekoncept er genkendeligt og værdsat af vores kunder. 


Miljø- og samfundsansvar

Vi tager vores miljø- og samfundsansvar seriøst. Vores årlige katalog er trykt på FSC-certificeret papir og vores emballagekoncept er gennemtænkt. De poser vi tilbyder kunderne er fremstillet enten i genanvendeligt plaststof eller FSC-certificeret papir.


Kunde-fordele

Den værdifulde relation 
Det skal give mening for dig at besøge Illums Bolighus. Ikke blot en enkelt gang, men hver gang, så du bliver ved med at besøge os. Vi ønsker at bygge en relation, vi vil belønne din tid og vi vil vise, at vi værdsætter din loyalitet. Vi har derfor skabt fordelskundeprogrammet No1. 

Dine fordele som No1 kunde:
- 10% rabat på alle køb hele året, som optjenes som bonuspoint
- Bonuspointene udbetales på en årlig bonuscheck i november
- Du modtager nyhedsbreve med nyheder, trends, kampagner og invitationer til særlige events

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Illums Bolighus i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Illums Bolighus

Illums Bolighus ligger på plan 0 i Field’s overfor Profiloptik. Den nærmeste indgang er Hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Illums Bolighus

Illums Bolighus

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

MYPLAYS SEPTEMBER-BONUS

MYPLAYS bonus

Juleshopping i Illums Bolighus

Oplevelser for de voksne

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Åbent
Change
Åbent
JD Sports
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!