Mode
Personlig pleje
Stormagasin & hypermarkeder

Bilka OneStop i Field's

Kom ind i Bilka Onestop, hvis du vil opleve et af Danmarks mest moderne hypermarkeder. Med sine 12.000 m2 er der plads nok til at finde præcis de dagligvarer og specialvarer, du kunne tænke dig.

Her finder du over 100.000 varer. Bl.a. finder du frisk frugt & grønt, frisk fisk hver dag, delikatessevarer, brugskunst, tekstilvarer og mode, elektronik, apple produkter og meget andet.
Bilka Onestops eget bageri bager alt brød fra bunden og der bages hver dag, så bagervarerne er altid 100 % friske. Vil du have en god kop kaffe efter indkøbene eller efter du har været et smut forbi bageren, kan du tage forbi Starbucks i Bilka Onestop.

Vil du have lidt ekstra lækker takeaway mad på vej hjem fra arbejde? Så er der også råd for det. I Juli 2013 startede Sushi Deli op i Bilka Onestop, som er en takeaway kæde af sushi shops. Her laves frisk sushi hele dagen og de tager også gerne imod specielle ønsker til f.eks. fester m.m.
Gør dine bedste indkøb i Bilka OneStop 

Der er ikke noget at sige til, at Bilka Onestop er et populært indkøbscenter. Du finder gode tilbudsvarer, kvalitetsvarer og bare varer til enhver lejlighed. Vores butiksassistenter står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette varer eller hvis du vil spørge dem til råds omkring bestemte varer.

Vi byder dig velkommen i vores moderne hypermarked alle dage, så du skal aldrig gå forgæves. 

Services

I Bilka kan du få repareret din IPhone imens du gør dine indkøb. Henvend dig i elektronik afdelingen. 

Hos Bilka i Field’s kan du også vælge at benytte BilkaToGo, som er din genvej til det hurtig indkøb! Her kan du bestille dine varer inden kl. 10:00 og hente dine indkøb samme dag fra kl. 14:00 i drive-in området her i Field's p-kælder (P2). Der er markeret en seperart kørebane til BilkaToGo som du blot skal følge, når du ankommer for at hente dine varer. Du kan derfor bare blive i bilen, så sætter en Bilka-medarbejder varerne i dit bagagerum

.
Du får varerne til de samme skarpe priser som i hypermarkedet og tilbudsavisen. Du betaler kun et emballagegebyr på 10 kr. Pakning af varerne er gratis.

Sådan fungerer det:

  • Bestil inden kl. 10:00 og hent samme dag fra kl. 14:00.
  • Bestil via app og web. Du finder appen både på Google Play og App Store.
  • Afhent i BilkaToGo i vores p-kælder (P2).

Du kan læse meget mere om konceptet lige her

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bilka One Stop

Bilka ligger på plan 0 overfor Magasin. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
bilka-961

Bilka OneStop

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Only
Åbent
Selected
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!