Restauranter

Gorm's Pizza i Field's

Vil du have gourmetpizza på en helt almindelig dag? Forkæl dig selv på Gorm’s i Field’s. Det er det oplagte sted at mødes med venner eller familie over en god middag. Du kan også tage en pizza med på vejen, når du er på farten. Som børnefamilie kan det være svært at finde tiden til at lave mad. Det er derfor praktisk at kunne tage et par kvalitetspizzaer med hjem. Køber du gourmetpizzaer til familien, får du nem og hurtig aftensmad, men smagsoplevelsen er noget særligt. 

 

Sprøde pizzaer og vinhygge

De sprøde pizzabunde er lavet på hvedemel eller rugmel. Du kan også få den glutenfri, og den er blandt de allerbedste, man kan finde. Fyldet er gode italienske råvarer med et nordisk twist.
Kig også efter de lækre pizzaklappere på Gorm’s. En sikker vinder til frokosten. Om aftenen anbefaler vi ”Italienertæv”, som er vores bud på en klassisk italiensk familiemiddag, hvor vi serverer løs af vores bedste retter, indtil I siger ”Finito”. Bestil et glas vin til og nyd aftenen sammen med venner, familie eller kolleger. Gorm’s tilbyder altid god stemning i dejlige omgivelser, så du kan geare ned, når du kommer fra arbejde eller efter shopping.

Gorm's Pizza Take away

Bestil takeaway fra Gorm's Pizza her

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Gorm's Pizza i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Gorm’s

Gorm’s ligger i Biografbygningen. Du finder Gorm’s overfor Field’s hovedindgang (Metro-indgangen). Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 og derefter få over i biografbygningen.  

 
Save Icon selectedSave Icon
gorms-815

Gorm's Pizza

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

November-Bonus

MYPLAYS Bonus

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE