Personlig pleje

Helsemin i Field's

Interesserer du dig for helseprodukter, bør du komme forbi Helsemin i Field’s. Vi er Danmarks ældste helsebutikskæde, som gennem årene har vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag.
Vi har alt, hvad du behøver for at leve et naturligt og sundt liv i en moderne hverdag. Hos os finder du kun kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer samt meget meget mere. Hos os får du kvalitetsprodukter til attraktive priser – for en sund, naturlig og bæredygtig livsstil.
Kan du kun huske halvdelen af navnet på et helseprodukt, du fik anbefalet? Vi hjælper dig med at finde det rigtige! Vores medarbejdere har en professionel viden om vores sortiment og er passionerede omkring vores helseprodukter og hvilke gavnlige effekter, de har for vores sundhed. Derfor kan de altid komme med gode råd og vejledning til, hvordan du opnår den sundhed, du efterspørger. Vi står altid klar til at hjælpe dig eller at få en snak om, hvilke produkter, der måske kunne gavne dig i hverdagen.

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du skønhedsprodukter mm. Som er Cosmo organic, Cruelty free, Vegetarian society, Vegan, Svanemærket

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Helsemin i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Helsemin

Helsemin ligger på plan 0 ved siden af Espressohouse. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Helsemin

Helsemin

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

NYHEDER & EVENTS

forårs boost til hud, hår og velvære

Sundhed og velvære

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Rituals
Åbent
TILBUD
Orion
Åbent
Thiele
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!