Livsstil & Underholdning

HIGHSCORE ARCADE I FIELD'S 

HIGHSCORE ARCADE tilbyder en bred vifte af spil, inklusive sjove one-on-one-battles som 4 på stribe med basketballs, præcisions-baseball og digital bowling. Der er noget for alle, uanset om du er Lone fra HR eller Morten fra salgsafdelingen. Her er også børnespil til de yngste (fra 5 år), samt Minecraft Arcade og spændende digitale Nerf-guns for de lidt ældre. Highscore Arcade Fields er en digital oplevelse, og der er ingen papirbilletter eller mønter involveret. Alle spil og 'tickets' gemmes nemt og bekvemt på dit gamecard, hvorpå du også indbetaler credits.
 
Efter nogle få prøveåbningsdage har Highscore Arcade Fields allerede bevist, at arcaden er i stand til at imødekomme en bred vifte af kunder, fra mødregrupper til far-og-søn-udflugter og romantiske biografdates til en night out med gutterne. Highscore Arcade er en del af det norske koncept med tre arkader i Norge, og deres ambition er at åbne flere lignende arkader i hele Danmark, men i øjeblikket er de utroligt stolte af at kunne bringe den mest ambitiøse spilleoplevelse til Fields, der årligt besøges af over 12 millioner mennesker.
 
SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra Highscore Arcade i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!
 
FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!
 
Find Highscore Arcade
Highscore Arcade ligger på Plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Highscore Arcade ved siden af Dalle Valle. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 2. 
Save Icon selectedSave Icon
High Score

High Score

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Jumpyard
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!