Facade 1920 x 580 1 of 1
Livsstil & Underholdning


Er du vild med at hoppe, springe, kravle og løbe, så glæd dig til en verden af trampoliner og høj puls! I JumpYard finder du trampoliner til alle aldre og færdighedsniveauer, Ninjabanen hvor du kan forcere forskellige forhindringer som en Ninja Warrior, og en parkourbane, hvor du kan øve dine tricks. JumpYard er en helt unik indendørs eventyr-park, der inderholder alt fra trampoliner til parkour- og freerunningområder, dodgeball, slam dunk og deres helt unikke Ninjabane med forhindringer. Her kan både små og store finde udfordringer og aktiviteter, der passer til lige præcis deres niveau. Hvad end du er en trampolinmester eller ønsker at afprøve dine parkour-evner for første gang, finder du det hele i JumpYard. 

Hvad er JumpYard?

 I JumpYard tror vi på at skabe glæde og sjove oplevelser gemme fysisk aktivitet. At hoppe på trampolin er en sjov aktivitet med høj puls, der passer alle aldre. I JumpYard får børn, teenagers og forældre en fælles oplevelse som indebærer både grin og glæde – både på en mandag aften eller en søndag formiddag. JumpYard er med sit flotte univers og fantastiske stemning en populær destination for hele familien. JumpYard er med andre ord meget mere end en trampolinpark!  

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Jumpyard

Jumpyard ligger på plan 2 i Food Lounge ved siden af Burger King. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 2. 

 

Jumpyard logo

Jumpyard

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Bog&idé
Åbent
Partyland
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!