Nordisk Film Biografer-480x388
Kultur
Livsstil & Underholdning

Nordisk Film Biografer i Field's

Vores biograf i Field's er spækket med masser af digitale services, som tilbehør til dit bland-selv-slik, sale med den bedste komfort og stejl hældning på stolene – og selvfølgelig først og fremmest alle de gode film, den bedste stemning og et personale, som glæder sig til at tage imod biografgæsterne. Udover det almindelige filmprogram vil biografen også byde på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events, forpremierer, operabio, transmission af sportsbegivenheder og koncerter og meget, meget mere

Oplev en sal 1, som sparker benene væk under filmelskere:
•    Det største lærred, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat
•    Fantastisk lyd fra Dolby Atmos, markedets mest avancerede lydsystem
•    En helt ny teknologi indenfor filmvisning: En prisbelønnet laserprojektor fra firmaet Barco, som giver et 100 % lysstærkt billede i både 2D og 3D, bedre kontrast og mere naturlige farver. 

Oplev 4DX i Fields

I Nordisk Film Biografer Fields kan modige gæster tage plads i de behagelige sæder, der byder på lidt af hvert, når filmen trækker dig med ind i handlingen med effekter som blæsevejr, regn og tåge. Eller find dig selv omgivet af sæbebobler og snevejr. Næsten kun fantasien sætter grænser, og filmproducenterne designer hver 4DX-oplevelse individuelt til hver filmtitel, som vises. Derfor kan du være sikker en ny oplevelser hver gang, du vælger at se en film i 4DX.

 

Miljø- og samfundsansvar

Vi er ejet af Egmont som giver deres overskud til at hjælpe børn, unge og filmtalenter.

 

Kunde-fordele

Når du besøger NFBIO får du 3 timers gratis parkering ud over den time Field's giver. Dvs. du i alt for 4 timers gratis parkering.
Registrer din nummerplade i Ipaden ved udgangen af biografen.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Nordisk Film Biografer i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find NFBio 

NFBio ligger på plan 1 i biografbygningen. Indgangen til biografen er fra Plan 1 mellem Babysam og Bonell’s.  Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer

close iconLukket

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

Field's biograf har fået 4DX og luksussæder

Nyhed!

TILBUD

TIRSDAGSBIO! BIOBILLET OG STOR MENU 150 KR.

Tilbuddet kan anvendes af dig og en ven (op til 2 personer). 150 kr. pr. person for én biografbillet og en stor menu. Tilbuddet gælder kun ved booking af film fysisk i biografen på film der går tirsdage og KUN i Nordisk Film Biografer i Field's. Når du aktiviterer tilbuddet får du en unik kode, som du skal vise til en medarbejder i biografen. Såfremt det er en 4DX-forestilling eller helaftensfilm skal der påregnes tillæg.

31/01/23 -30/05/26