Services
Bolig

JYSK i Field's

I JYSKs citybutik i Field’s finder du et håndplukket udvalg af JYSKs sortiment inden for boligtilbehør med fokus på design og kvalitet til gode priser.

Citybutikken byder velkommen inden for i et skandinavisk univers, hvor du kan finde inspiration til din boligindretning og opleve nye boligtrends. Vores dygtige medarbejdere står altid til rådighed og er parat til at hjælpe dig med vejledning og gode råd.
Foruden de fremviste produkter har du i citybutikken også adgang til JYSKs komplette sortiment via vores webshop på www.jysk.dk

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

- Hos os finder du Certificeringsmærker som Oeko-tex, Fairtrade og Svanemærket
- Vores plastikposer er 50% genanvendt plast.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra JYSK i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find JYSK

JYSK ligger på plan 0 overfor BR. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
JYSK

JYSK

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!