Lindex

Lindex_1920x580_responsive
Mode

Lindex i Field's

Lindex er en af Europa´s førende modekæder, med omkring 475 butikker, fordelt på 17 markeder. Lindex forretnings-koncept er at tilbyde inspirerende og overkommelig mode, til den modebevidste kvinde. Sortimentet inkluderer nogle forskellige koncepter indenfor kvindetøj, børnetøj, lingeri og make-up produkter. ”Empower women” er Lindex´s kommunikations koncept, hvilket tydeligt indikerer hvad Lindex står for og gør til virkelighed.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Over halvdelen af Lindexs sortiment er lavet af bæredygtige kilder og Lindex stræber efter at nå op til 80% bæredygtighed i slut 2021.


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Lindex i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Lindex

Lindex ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Zara. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Bvld. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Lindex

Lindex

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

FÅ 10% PÅ FØRSTE KØB HOS LINDEX

Lindex er en af Europas førende modekæder med omkring 475 butikker fordelt på 17 markeder. Lindex forretningskoncept er at tilbyde inspirerende og overkommelig mode til den modebevidste kvinde.

10/05/22 -10/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pilgrim
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!