Personlig pleje

Poul M i Field's

Poul M kæden er Danmarks største frisørkæde. Med mere end 100 frisører, som hver dag arbejder på at kreere små successer for alle deres kunder. 
Vi går meget op i, at dit besøg i vores saloner er en super oplevelse, og derfor har vi på dine vegne valgt markedets bedste frisørprodukter, så vi kan garantere lækre resultater hver gang.
Og mangler du pleje eller styling til håret, så har vi helt sikkert også produkter som passer netop til dig og dit hår.
Du kan komme ind direkte fra centret, eller bestille tid på www.poulm.dk
Vi fører markedets bedste hårprodukter, og står naturligvis klar til at vejlede, så du får de helt rigtige produkter med hjem.

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Poul M i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Poul M

Poul M ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af ESPRIT. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Poul M

Poul M

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Thiele
Åbent
Rituals
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!