Bestseller dag i Field's

icon

Oplevelser for hele familien

Fredag d. 30. august kan du spare hele 20% i 6 af bestsellers butikker her i Field's!

Tag et smut forbi Field’s og shop amok i:

Name it
Name It er tøjbutikken for hele familien. De har farverigt og lækkert kvalitetstøj – alt sammen til attraktive priser, der ikke vælter budgettet. 
I butikken finder du tøj til nyfødte og børn i alle aldre.
Det søde til den nyfødte, det komfortable og sjove til de lidt ældre, samt det smarte og cool tøj til de ældste.

Only
Only er et tøjbrand, der lægger vægt på at du skal finde din personlige stil. Deres tøj emmer af feminin styrke, selvtillid og stil med rene og stilfulde linjer. Dog er der altid lidt kant og attitude over tøjet, så det ikke bliver for ”pænt”. Only designer unikt kvalitetstøj, der henter inspiration i internationale trends. De er altid opdateret omkring de nyeste trends og deres tøj appellerer især til den trendy og sporty pige/kvinde.

Pieces
Pieces tilbyder tøj og moderne tilbehør/accessoires. Pieces har altid trendy og inspirerende beklædning – ligesom de mange andre succesfulde brands under Bestseller. De har kvalitetsrigtige accessoires til feminine og modebevidste kvinder. Deres kollektioner består af tøj, tasker, bælter, smykker, sko, tørklæder, undertøj, og sæsonbaserede varer.

Vero Moda
Hos Vero Moda forstår de at skabe en spændende verden af mode, accessoires og livsstil. Her finder du alt til hverdagen og festen til en altid fornuftig pris.

VILA
VILA er kendt for at designe mode til unge kvinder med fokus på kvalitet, design og detaljer. Kendetegnene for VILAs design er, at de skaber designs med fokus på det feminine, det sensuelle og det simple. VILAs signature styles består af et mix af print, fede farver, fine detaljer og udskæringer med et twist af tidens hotteste trends. 

SELECTED
Hos SELECTED finder du skandinavisk mode ud fra tidens førende tendenser. Deres minimalistiske udtryk og klare fokus på kvalitet gør dem til et stærkt og autentisk brand.

*Betingelser:
Gælder ikke i forvejen nedsatte varer - Dette tilbud gælder KUN 30.08.19 fra 10-20

Pssst!!! Nåede du ikke bestseller dagen? Så kan du stadig nå det! For d. 31.08.19 har de 6 butikker SPOTPRISER!