5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

11. marts 2022

5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

Der er altid plads til dessert! Eller det mener vi i hvert fald. En god dessert er den perfekte afslutning på en vidunderlig middag eller efter en vellykket shoppingtur. I Field’s kan du forkæle dig selv med en dessert, der med garanti vil tilfredsstille din sukkertrang. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet denne guide med fem drømmende desserter, du finder blandt vores butikker. Hvis du i hele taget er glad for desserter og leder efter din næste favorit, kan du bruge denne guide til inspiration. Du kan vælge at nyde din nyfundne dessert  i centeret eller tage den med hjem og gumle løs. I guiden finder du et udvalg af kager og isdesserter i forskellige varianter. Værsgo’ og dyk ned i alle de drømmende desserter!

BILKA BAGERENS LÆKRE KAGEUDVALG

5-drommende-desserter-i-fields/Bilka

BILKA BAGERENS LÆKRE KAGEUDVALG

Hos Bilka Bageren finder du et fantastisk udvalg af kager til enhver særlig begivenhed ! Om du har lyst til en luksus jordbærkage, chokoladekage eller othellokage, så er de til at finde hos Bilka Bageren. Eller hvis du blot trænger til noget sødt under din shoppingtur , så er Bilka Bageren det rette sted at kigge forbi.

Du kan finde Bilka Bageren på Plan 0 i Field's. 

CHEESECAKE HOS ESPRESSO HOUSE

5-drommende-desserter-i-fields/Espresso House

CHEESECAKE HOS ESPRESSO HOUSE

Hos Espresso House får du serveret mere end varme drikke! Du finder deres velsmagende cheesecake med passion. Denne cheesecake er en sikker vinder her til foråret med dens friske smag af passionsfrugt. Nyd din cheesecake med din favorit drink i Espresso Houses hyggelige omgivelser eller på farten.

Du kan finde Espresso House på Plan 0 & 1 i Field's. 

SOFTICE-DRØM HOS KJÆRSTRUP CHOKOLADE

5-drommende-desserter-i-fields/Kjrstrup

SOFTICE-DRØM HOS KJÆRSTRUP CHOKOLADE

Hos Kjærstrup Chokolade finder du deres populære flødebollesoftice! Det er en bestseller i sommermånederne, men du kan allerede tyvstarte nu under dit næste besøg i Field’s. Flødebollesofticen kan fås i seks varianter og består af stor hjemmelavet flødebolle med softice og hjemmelavet topping. En skøn dessert, du kan nyde til enhver tid! 

Du kan finde Kjærstrup Chokolade på Plan 0 i Field's. 

FRISKLAVET IS HOS PARADIS IS

5-drommende-desserter-i-fields/ParadisIs

FRISKLAVET IS HOS PARADIS IS

Hos Paradis Is får du intet andet end en fantastisk is- oplevelse! Du vil finde et lækkert udvalg af frisklavet is. De udskifter også deres isvarianter, så der er altid noget nyt og spændende for dig at smage. For at gøre din is ekstra lækker kan du få frisklavet flødeskum oven i med chokoladesauce drysset og callebaut chokolade stykker.

Du kan finde Paradis Is på Plan 0 i Field's. 

KARAMELDRØM HOS FRELLSEN CKOKOLADE

5-drommende-desserter-i-fields/Frellsen

KARAMELDRØM HOS FRELLSEN CKOKOLADE

Hos Frellsen Chokolade har de den perfekte dessert til dig, som elsker karamel! Prøv deres “Karameldrøm”! Den består af softice med karamelsauce, saltkaramel-perler, flødeskum på toppen og kakao drys. Du kan få denne dessert til kun 40 kr. - sikke en drømme dessert! 

Du kan finde Frellsen på Plan 0 i Field's. 

  • Kaffe - banner/Mobile

    5 GODE KOPPER KAFFE I FIELD'S

    Kalder alle kaffe-elskere, fordi her kommer den ultimative guide til, hvor du finder en god kop kaffe under dit besøg i Field’s! Vi forstår, at for nogle er en dejlig varm kop kaffe den eneste rette måde at starte dagen på. For andre er det blevet til en traditionel hyggestund under deres shoppingtur! Hvad end din grund er, ønsker vi, at du får den bedste oplevelse under dit besøg i Field’s, og derfor har vi samlet denne guide, så du let kan finde rundt blandt alle vores forskellige spisesteder.

    Herunder har vi udvalgt 5 spisesteder, der brænder for at servere den bedste kaffe til alle vores besøgende i Field’s. Hvor end du vælger at tage hen, vil du blive mødt med et større udvalg end bare kaffe på deres menukort og hjælpsomt personale, der står klar til at imødekomme dine kaffe ønsker.

  • Nyt banner_bornemenu/Mobile

    6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

    Vi elsker at få besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares på tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - så der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge på Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre på vores nye legeplads, som også ligger på Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

Kalender
Se mere her