BANNER-16

EFTERÅRS-FASHION FRA LEVI'S

07 Marts, 2024

Det er efterår, og det betyder, at det er tid til at opdatere din garderobe. Og hvilket bedre sted at gøre det end Levi's?
I deres butik finder du alt fra jeans, der startede det hele, til trøjer med perfekt pasform og meget mere. Hvis du leder efter en måde at holde dig varm i denne sæson, så burde du læse videre!
Vi har sammen med Levi’s samlet fem efterårs-items til begge køn, der i øjeblikket er tilgængelige hos Levi’s. De fleste items er unisex, i den forstand at både mænd og kvinder kan bære dem. Hos Levi’s finder du overordnet mange styles til begge køn. Hvis du bliver inspireret af denne artikel og besøger Levi’s hjemmeside, kan vi fortælle dig, at du faktisk kan bestille varen til Levi’s butikken i Field’s.
God efterårs shopping! 

TRENDY TERNET SKJORTE

TRENDY TERNET SKJORTE

Denne ternet skjorte fra Levi’s er det perfekte valg, når du skal bruge noget til holde varmen hele dagen lang. Selvom den har en løs pasform, er den ikke så poset, at du er utilpas. Derudover kommer den i en flot beige farve, som er perfekt til efteråret. Denne skjorte bliver helt klart din nye bedste ven.  

JACKSON WORKER OVERSHIRT TIL 649 KR.

Besøg Levi's

BAGGY DAD JEANS

BAGGY DAD JEANS

Disse baggy dad jeans er det fashion statement, du skal bruge for at pifte din garderobe op denne sæson. Og i hverdagen når det er tid til at være på farten, har du brug for et alsidigt par jeans. Levis stretchy baggy dad jeans er komfortable nok til at have på hele dagen. Stil og komfort - det perfekte match. 

BAGGY DAD JEANS TIL 1299 KR.
 
Besøg Levi's

STILET CREWNECK SWEATSHIRT

STILET CREWNECK SWEATSHIRT

Bliv hyggelig til efteråret med Levi’s perfekte sweatshirt. Denne sweatshirt med rund hals er designet til at være det perfekte efterårslag og er blød, behagelig og nem at have på. Sweatshirten har en buet kant for ekstra stil, hvilket gør den til et alsidigt element til både træning og afslappende dage.

CREWNECK SWEATSHIRT TIL 599 KR.

Besøg Levi's

AFSLAPPET CHINO BUKSER

AFSLAPPET CHINO BUKSER

Denne sæson kan du forblive afslappet og slank i stilen med Levi’s Chino bukser. De er lavet til at sidde perfekt løst i taljen, hofterne og lårene. Det helt perfekte par bukser til weekend- eller hverdagsbrug, når du gerne vil se smart og komfortabel ud. 

XX CHINO EZ TAPEREDE TIL 849 KR.

Besøg Levi's

PUFFER JAKKE

PUFFER JAKKE

Hold dig varm og hyggelig i Levi’s pufferjakke til efteråret og vinteren. Perfekt til de kølige dage, denne pufferjakke vil helt sikkert holde dig varm, mens du venter på det offentlige eller bare hænger ud med vennerne. Derudover kommer den i en flot beige farve, som giver de helt rigtige efterårs vibes. 

BABY BUBBLE PUFFER TIL 1799 KR.
 
Besøg Levi's