Adventsgave-inspiration til store og små

Adventsgave-inspiration til store og små

Den perfekte gave

Adventsgaver kan være en svær størrelse. De ligger størrelsesmæssigt et sted mellem pakkekalendergaver og julegaver. De skal have en vis form for værdi, men alligevel ikke overskinne de julegaver, der ligger under træet den 24. december. 

Vi guider dig til hvordan, du udvælger de bedste adventskalendergaver, der bringer glæde hver søndag frem mod jul, men som ikke tager fokus fra den store gave, der er i vente juleaften. Gave-idéerne finder du selvfølgelig i Field’s butikker. 

Adventsgave ideer til børn

Oplevelses-gaver

Julen bliver hurtig meget materiel, så brug adventsgavekalenderen som en mulighed for at give dine børn oplevelser, de vil huske. Du kan give dem en dag i Field’s aktivitets-univers, Bounce, hvor de kan løbe krudt af sig, inden den står på gløgg og æbleskiver hjemme foran adventskransen. En tur i Bounce kan købes helt ned til 70kr. for børn under 110cm. 

Du kan også give dem billetter en tur i Field’s biografen, hvor de kan se deres helte udfolde sig på et af Nordens allerstørste lærreder samt prøve de helt nye luksussæder og 4DX teknologi*. En børnebillet koster helt ned til 95kr. (børn mellem 2-11år).

Materielle gaver

I den lidt mere materielle afdeling kan et nyt spil til PlayStation eller Nintendo være den ultimative adventsoverraskelse. I Gamestop finder du et stort udvalg af spil, brugte, såvel som ubrugte, hvilket gør at udgiften til adventskalenderen kan holdes bund.  Køber du brugt, kan du få spil helt ned til 99kr. pr. stk. 

Måske du ønsker et lidt mere “analogt” spil, og her kan et brætspil til hele familien være den perfekte adventsgave. Du finder brætspil i blandt andet BR, Bog&Idé og Bilka. Et godt eksempel på et brætspil, kan være det populære Vildkatten-spil, som du kan få i Bilka til 179kr.

Hvis der er noget som kan bringe familien sammen, så er det kreative udfoldelser! I Panduro Hobby kan du købe DIY-julepynt, perleplader og smykkesæt, hvilket giver underholdning nok til en hel adventssøndag. I Panduro Hobby skal du regne med at betale fra 49,95kr. for en adventsgave. Lige nu kan du få en Hobby-kasse fyldt til randen med jule DIY-projekter. Pris: 299,95kr, hvilket er en større udgift, men så er der også pynt og underholdning til hele december. 

Har du en pre-teen, vil de med garanti elske en T-shirt fra Name It med deres favorit karakter fra Fortnite, eller et andet sejt print. T-shirts starter fra 99,95kr. og fås til både piger og drenge.

Adventsgaveideer til voksne

Selvom man er voksen kan adventsgaver stadig være en værdsat tradition. Forær din kæreste eller søn eller datter et gavekort til Joe & the Juice, så de kan nyde sunde og lækre juices, når de lyster. Her er fordelen at du selv kan bestemme værdien på gavekortets størrelse. 

Du kan også forkæle dem med et gavekort til at få ordnet negle inden julens fester og nytår hos Le’s Nail & Spa eller Elena Beautycare. Igen er fordelen at du selv bestemmer værdien på gavens størrelse samtidig med, at du hjælper til noget ekstra selvforkælelse i hverdagen.

Er modtager mere til selvforkælelse i hjemmet, kan en bodylotion eller et duftlys fra Rituals være den helt rette gave til adventssokken. Rituals har plejende produkter til både mænd og kvinder i alle prislejer. F.eks. kan du købe en lækker Ritauls håndcreme til kun 59kr. 

Du kan også lægge vejen forbi Kjærstrup Chokolade, der med deres store udvalg af chokolader og snaps, sørger for at forkæle både maven og den søde tand. F.eks. kan du købe 4 af Kjærstrups populære borholmske flødeboller til kun 65kr. 

Har du at gøre med en Pandora-fan, så vil et charm til yndlingsarmbåndet med garanti sprede glæde. De smarte små charms findes i alle farver og prislejer og kan erhverves helt ned til 89kr. pr stk. Fordelen ved sådan en adventsgave er, at de hver dag kan kigge på gaven og tænke på den dag, de fik den, måske, bedste adventsgave. 

Ingen adventsgave uden en oplevelsesgave. Spred glæde med en tur ud at spise på én af Field’s mange restauranter. Du kan for eksempel give en lækker weekendbrunch på Grand Café til kun 139kr. 

*Du skal være mindst 100 cm. høj og mindst 4 år for at opleve 4DX. Børn under 7 år skal være ledsaget af en voksen. 4DX-stolen kan max. bære en vægt på 120 kg. Vi fraråder personer med hjertesygdomme, nakke- eller rygsygdomme og gravide at se film i 4DX.