advent artikel

Guide: Adventskalender til ham og hende

Bahne Julekalender

2-i-1
I år falder 1. søndag i advent på d. 29. november, og det er dermed oplagt at købe en færdig julekalender som den første adventsgave. På den måde får den du holder af glæde af gaven hele december! Der findes efterhånden et stort udvalg af færdige julekalendere, så hvad end personen er til kosmetik, kaffe, lakrids eller måske den frække version, finder du det hele i Field’s! Vi har lavet en guide til de mange forskellige julekalendere, du kan finde i Field’s.
Se guiden her

Coffee table books

Coffee Table Books
Hvad giver man manden, der har alt? Hvorfor ikke finde en fed Coffee Table Book, som I kan have liggende fremme på sofabordet? Der findes efterhånden et stort udvalg af lækre bøger, og du kan helt sikkert finde en, der omhandler lige præcis hans hobby – hvad end det er cykling, biler eller rejser. I Bahne og Bog & Idé finder du et stort udvalg af Coffee Table Books.

Strik handsker

Hold varmen
Man går aldrig galt i byen med et par lækre handsker eller en hue eller pandebånd. Det er den ultimative accessoires i den kolde tid, og der findes ikke noget bedre end at peppe looket op med et stilrigtigt par handsker eller pandebånd. Du finder et stort udvalg af accessories til både mænd og kvinder hos NEYE, &Other Stories, Magasin, Arket og mange flere af vores fashion butikker.

Adventsgave kop

En god kop te
Findes der noget bedre end en varm kop te at varme sig på i den mørke tid? Hvad end hun drikker kaffe, te eller kakao, kan du være sikker på, at hun vil elske at få en lækker kop – for eksempel fra Royal Copenhagen. Bahne, Magasin og Imerco har et stort udvalg af kopper og krus, der vil gøre hyggestunden lidt mere perfekt, med den helt rigtige kop.

Beauty

Dufte og accessoires
Hvad end det er en mand eller kvinde, du skal finde adventsgave til, går du næsten aldrig galt i byen med favorit-duften. Hos Matas og Magasin finder du et stort udvalg af dufte, mascara og andre beauty produkter, der helt sikkert vil falde i god jord hos modtageren.

Biograf gave

Gi’ en oplevelsesgave
Leder du efter en gave til manden, der har alt? Eller er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal gå efter? Hvorfor så ikke give en oplevelsesgave? Køb et gavekort til Field’s biograf eller hvad med et gavekort til Espresso House? Så kan det være, at du bliver inviteret på en kaffe-date.

Advent chokolade

Den søde tand
Man går aldrig galt i byen med lidt til den søde tand. Kig forbi Frellsen chokolade eller Kjærstrup, hvor de har et stort udvalg af kvalitetschokolade, og find den perfekt advents-æske til ham eller hende. Måske er du så heldig, at de deler?

Advent spil

Tab og vind med samme sind
Er I et af de par, der elsker at udfordre hinanden med et slag backgammon eller Trivial Pursuit? Hvorfor så ikke finde et nyt spil, som I kan kaste jer over sammen! Hos Bog & Idé finder du et stort udvalg af spil – også til voksne. Så er I godt klædt på til næste spille-aften.  

Field's gavekort

Den perfekte gave
Står du fortsat og er i tvivl om, hvad du skal give i adventsgave – så er et gavekort til Field’s en oplagt gave-idé. Gavekortet kan købes med en værdi fra 100 kr. og opefter. Gavekortet kan benyttes i mere end 90 butikker, og hvad end du vil i Trampolinland, søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang til det hele med et gavekort til Field’s.
Læs mere om Field’s gavekort eller køb online med det samme