BANNER-26

EN DAG I FIELD'S: VINTERFERIEN

30 januar, 2023

Vinterferien er rundt om hjørnet, og det betyder, at vi får besøg af en masse søde børnefamilier i Field’s! Hvad har du af planer? Hvis du ikke har nogen planer, kan du finde inspiration lige her! I Field’s finder du en masse aktiviteter til hele familien. Vores populære børnepas er tilbage over ferien, og det betyder, at børnene kan begå sig rundt i centeret og hente fede gaver fra nogle af Field’s butikker. I kan også prøve kræfter med vores skattejagt og hjælpe os med at løse gåden! Udover børnepasset og skattejagten har vi nogle forslag til, hvordan I kan tilbringe den bedste vinterferie i Field’s. Ønsker dit barn en stille og rolig dag, kan I tage i biografen. Skal der mere gang i den, kan I tage en tur i JumpYard!  


Glædelig vinterferie til jer alle, og vi glæder os til at se jer! 

BØRNE-FOTO

BØRNE-FOTO

Skab søde minder, som I kan kigge tilbage på! Hos Børne-Foto står de klar til at levere portrætbilleder af børnene til dig. Ved at kigge tilbage på billederne kan du og dine børn mindes om den fantastiske dag, I tilbragte sammen ude i Field’s.  
BESØG BØRNE-FOTO PÅ PLAN 2

FRELLSEN CHOKOLADE

FRELLSEN CHOKOLADE

Tid til at forkæle dig selv og børnene! I kan tage en pause fra shoppingen og tage forbi Frellsen Chokolade for at fylde maven med chokolade, flødeboller og softice!
BESØG FRELLSEN CHOKOLADE

JUMPYARD

JUMPYARD

Hvem elsker ikke at hoppe rundt på en trampolin? Hos JumpYard i Field’s kan børnene slå sig løs i en verden af trampoliner. Her kan dit barn være fysisk aktiv i Jumpyards forskellige aktiviteter samt deres forhindringsbane. Børnene kan vise en masse tricks i luften, mens du ser på!  
BESØG JUMPYARD PÅ PLAN 2

LEGEPLADSEN

LEGEPLADSEN

Skal dine børn brænde det sidste krudt af, inden turen går hjemad? Det kan de gøre vores legeplads! Her kan du lade dit barn løbe rundt, klatre, rutsje og være social med andre børn.

MCDONALD'S

MCDONALD'S

Efter et par timer med sjov og leg er det tid til at nyde et lækkert måltid! Du husker det nok selv fra, da du var barn; en Happy Meal sætter prikken over i’et på den bedste dag nogensinde. Tag plads på McDonald’s og bestil børnenes favorit.
BESØG MCDONALD'S

NORDISKE FILM BIOGRAF

NORDISKE FILM BIOGRAF

Elsker dine børn at se de nyeste film? Brug en af dagene i vinterferien på at tage i biografen med hele familien. Der er intet bedre end hygge i mørket foran det store lærred med popcorn, slik og sodavand. 
BESØG NORDISK FILM BIOGRAFER I FIELD'S