BANNER-33

EN MAGISK DAG I FIELD'S

21 Maj, 2024
Der er magi i luften i Field’s! Vi lover ikke, at du vil se prinsesser og feer, men vi sørger for, at du vil have en dag fyldt med magisk glimmer og softice samt søde Disney figurer; noget magisk fra det virkelige liv. Vi ved, hvordan det føles at være barn igen, så kom i Field’s og lad os hjælpe dig og din familie med at opleve magien! Field’s har lavet et fantalastisk samarbejde med Disneyland® Paris, og derfor inviterer vi dig ind til en omgang skattejagt og resten af dagen kan tilbringes i centret, hvor alt godhoden hersker. Og magien stopper ikke i Field’s, fordi du kan være den heldige vinder af en unik oplevelse til Disneyland® Paris for fire personer! 
 
Vi glæder os til at tilbringe en magisk dag med dig i Field’s.
 

DIN EGEN TOY STORY

DIN EGEN TOY STORY

Drømmer dit barn om at eje sin helt egen Woody? Det gør vi også lidt! Selvom vi ikke kan garantere, at de små figurer fra Bilka bliver levende, så er de sjove og hyggelige at lege med. I Bilka finder du et udvalg af flere Disney-figurer både til dreng og pige.  
Besøg Bilka Onestop.

SØDE DISNEY FIGURER

SØDE DISNEY FIGURER

Hvad er en magisk dag uden nogle søde Disney-figurer? Hos Fætter BR kan du i hvert fald få fat i Anna og Elsa fra Frost til dit barn. Få fat i figurerne og gense den søde Frost film med de gode sange. Du finder også et udvalg af andre Disney-figurer.  
 
Besøg BR.

MAGISK TIVOLI-DRYS

MAGISK TIVOLI-DRYS

Der er intet bedre end at spise en lækker softice - men en softice med tivoli drys, kan bare noget! Vi er nærmest sikre på, at der er noget helt magisk over drysset, fordi man får aldrig nok af det; om du er voksen eller barn. Nyd din softice med de flotte regnbue farver fra Frellsen Chokolade. 
Besøg Frellsens Chokolade

MAGISK GLIMMER

MAGISK GLIMMER

Vi kan nok ikke sørge for fe støv ligesom Klokkeblomst, men hos Panduro Hobby kan man finde en masse DIY glimmer sæt. Denne Mega Glitter Craft-kasse er fyldt med sjove ting, som glimter og glitrer! Og hvem er ikke vild med det? 
Besøg Panduro Hobby.

TAG PÅ SKATTEJAGT OG VIND EN EPISK TUR TIL DISNEYLAND PARIS

TAG PÅ SKATTEJAGT OG VIND EN EPISK TUR TIL DISNEYLAND PARIS

Avengers indtager Field’s fra den 20. marts til den 16. april med deres episke superkræfter! Og de har brug for din hjælp til at klare en yderst vigtig mission. De skal bruge din hjælp til at løse gåden ved at finde de 6 bogstaver, som har gemt sig i Field’s. Om din superkræft er at være tankelæser, at flyve eller noget helt tredje, så venter de på din hjælp! Du starter din mission i Informationen på Plan 1, hvor du kan hente dit gratis skattekort.  
 
 Alle, der afleverer et udfyldt skattekort, får sig en lille overraskelse med hjem og deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er en VIP-tur til Disneyland® Paris for 4 personer. Blandt alle de deltagende af skattejagten finder vi også en vinder af en episk MARVEL-gavepakke! 
Læs mere om skattejagten