kom til juleshopping i field’s

kom til juleshopping i field’s

Oplevelser for hele familien

Nye butikker i Field’s
Hvad med at starte juleshoppedagen med at kigge forbi vores nyåbnede butikker, og få inspiration til årets julegaver? I Field’s er vi glade for at kunne byde den store tøjbutikskæde Arket velkommen, hvor du foruden tøj og sko til hele familien også finder en café, som tilbyder lækker kaffe og lette morgen- og frokostanretninger. I tøjbutikkerne & Other Stories og Monki finder du de nyeste modetendenser til kvinder i alle aldre, og særligt teenagepigen vil helt sikkert takke dig for at kigge forbi Monki.

Når sulten melder sig
Juleshopping kan være hårdt arbejde. Så når sulten melder sig har vi en række lækre bud på en sund frokost hos f.eks. Palæo eller Sushi Bar, hvor de står klar til at servere en let frokost så der forsat er plads til juleknas.

Lidt at varme sig på
Det bliver koldere og koldere uden for, men inde hos os er det lunt og rart. Forkæl dig selv med en lækker varm kakao, når du kommer ude fra kulden, og inden du skal i gang med den helt store juleshopping. Hos Paradis Is står de klar til at kreere en chokoladesød varm kakao med flødeskum ’to’go’ inden du skal videre med dagens gøremål.
Vi glæder os til at se dig til hyggeligt juleshopping i Field’s!