MYPLAYS JULI-BONUS

MYPLAYS JULI-BONUS

MYPLAYS Bonus

Field’s har introduceret et loyalitetsprogram, som vi kalder MYPLAYS og det er vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb du gør hos os i Field’s. Du registrerer nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne i butikken med din QR-læser som du finder i Field’s app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

MÅNEDENS BONUS
I hele juli måned kan du få en gratis mini-flødebolle hos Kjærstrup på plan 0 i forbindelse med ét køb af en softice i butikken. 
Husk at scan QR-koden, når du handler!

Bonus'en gælder kun én gang i forbindelse med et køb af en softice hos Kjærstrup i juli måned.

Bonussen skal være indløst i juli måned.

FLOT VELKOMSTGAVE
Lige nu får alle nye medlemmer af Field's MYPLAYS en flot stofpose! Scan QR-koden i informationen og få din helt egen stofpose!

1 TIMES EKSTRA GRATIS PARKERING
Husk også - alle medlemmer af MYPLAYS får en times ekstra gratis parkering - dvs. som MYPLAYS-medlem kan du altid holde 2 timer gratis i Field's. Registrer din nummerplade i Field's Informationen på plan 1, så får du op til 2 timers gratis parkering!

Hvordan bliver jeg MYPLAYS medlem?
For at blive MYPLAYS medlem skal du gøre følgende:
1. Download appen Field's
2. Tilmeld dig i appen under MYPLAYS
3. Registrer dine køb via QR-koderne i butikkerne