brne kalender artikel

Guide: Pakkekalenderen til børn

I mange familier er pakkekalenderen blevet en hyggelig tradition. De små glæder sig til at stå op hver dag og åbne en ny pakke – men hvad skal man dog finde på? Pludselig kan en pakkekalender virke helt uoverskuelig, når man skal finde 24 små gaver – især hvis hele julegavebudgettet ikke skal blive brugt, inden den første rigtige julegave er købt.

Vi giver dig inspiration til, hvordan du nemt og billigt får klaret hele pakkekalenderen på én gang i Field’s – og uden af pengepungen bliver fuldstændig tømt. 

Er børnene ved at være for store til legetøj og plastikdimser, kan du finde inspiration til pakkekalender til teenageren her  

Pakkekalender spil

Legetøj er altid et hit
Hos Søstrene Grene finder du et stort udvalg af små sjove gaver, der egner sig perfekt til både piger og drenge. Hvad med et spil sorteper, en malebog eller en pakke tusser? Tusserne kan endda deles op på flere dage.

Hos BR og Bilka kan du altid finde et stort udvalg af legetøj – og op til jul har de et stort pakkekalender-udvalg, men små gaver til 10 og 20 kr. Er dit barn vild med et bestemt tema – for eksempel Gurli Gris eller Paw Patrol – er det en god idé at finde en lidt større æske med figurer, som du kan åbne og sprede ud på flere dage. Så har barnet et fuldt sæt, når I rammer den 24. december.

julepynt

Julepynt til værelset
De fleste børn synes det er rigtig hyggeligt at få pynt på værelset, og det er derfor oplagt at pakke lidt julepynt ind i pakkekalenderen. Smut forbi Bilka, Søstrene Grene, Flying Tiger eller Jysk, og find noget hyggeligt julepynt der egner sig til børneværelset. Det kunne for eksempel være vinduesdekoration, en lille snekugle eller en lyskæde.

haarpynt

Hårpynt til pigerne
Har du piger, er hårpynt og accessoires oplagte som søde gaver til pakkekalenderen. Hos Glitter finder du et stort udvalg af både hårpynt og øreringe, der nok skal få din pige i julestemning.

Bageting

Den store bagedag
Planlægger du at lave jule-bag med dine børn? Hvorfor så ikke overraske dem med deres eget udstyr? Det kan være kageudstikkere, et lille forklæde eller måske et udvalg af krymmel, der skal bruges til kagerne? Du finder et stort udvalg af bage-artikler i Imerco og Bahne.

børne chokolade

Slik og søde sager
Dine børn bliver nok skuffede, hvis der ikke gemmer sig en eneste chokolade-julemand eller vingummibamse i nogle af pakkerne. Hos Søstrene Grene kan du købe de små Haribo poser for 2 kr. stk, og i Bilka finder du et stort udvalg af juleslik. Skal børnene rigtig forkæles nogle af dagene, skal du kigge forbi Frellsen chokolade eller Kjærstrup, hvor de har et stort udvalg af kvalitetschokolade.

julekalender praktiske ting

Det må godt være praktisk
Selvom en pakkekalender handler om jul og overraskelser, er der ingen der siger, at gaverne ikke kan være praktiske. De fleste børn vil elske at få en ny t-shirt med yndlings-motivet. Eller hvad med sokker med søde motiver? Står dit barn og mangler noget i garderoben, er det oplagt at inkludere det i pakkekalenderen.

Vi håber, at din personlige pakkekalender vil sprede en hyggelig julestemning!