teenage kalender artikel

Guide: Pakkekalenderen til teenageren

Er dine børn nået teenage-stadiet, er I sikkert også begyndt at spekulere på, hvornår man egentlig er for gammel til at få pakkekalender. Spørger man teenageren selv, vil de fleste nok opdage, at det kan være svært at sige nej til den hyggelige tradition. Men hvordan kan man egentlig lave en julekalender til en teenager, der for længst har lagt legetøj og plastik-dimser på hylden?

Frygt ej! Vi giver dig inspiration til, hvordan du for rimelige penge kan slippe afsted med fortsat at forkæle dine store børn med en pakkekalender, der vil blive værdsat – også selvom de måske ikke selv vil indrømme det.

Har du også mindre børn i hjemmet? Find inspiration til pakkekalender til børn her

Store og små pakker
Hemmeligheden bag en vellykket pakkekalender til de store børn er, at budgettet skal fordeles på en masse små hyggelige ting, så der er lidt luft til de lidt større ting ind imellem.

skrabelod

Held og lykke
De fleste teenagere har altid en konto, der skriger efter et boost. I stedet for at give penge, kan det være en sjov leg at købe en bunke skrabelodder og pakke ind. Et skrabelod fås for 10 kr., og hvem ved – måske er I heldige og vinde den helt store gevinst!

Vær opmærksom på, at man skal være 16 år for at købe skrabelodder. Er din teenager yngre end 16, er det dig som værge, der skal købe skrabeloddet og indløse en eventuel præmie.

julepynt julekalender

Julepynt og hygge til værelset
Dette er måske især noget, som pigerne vil sætte pris på. Men hvorfor ikke købe et duftlys eller en lyskæde til pakkekalenderen? Det gælder om at gøre det ekstra hyggeligt her i den mørke tid. Du finder et stort udvalg hyggelige ting til værelset i H&M Home og Bahne.

slik

Den søde tand
Bliver man nogensinde for gammel til slik og søde sager? Det korte svar er nej. Både i Bilka, Flying Tiger og Søstrene Grene finder du et stort udvalg af juleslik. Fortjener din teenager lidt ekstra forkælelse, skal du kigge forbi Frellsen chokolade eller Kjærstrup, hvor de har et stort udvalg af kvalitetschokolade.

jumpyard gavekort

Oplevelsesgaver
Har du fundet en masse små gaver, kan der blive plads til nogle af de lidt større indimellem. Oplevelsesgaver er altid et hit – især for en teenager med en tom konto. Køb et gavekort til trampolinparken JumpYard, et gavekort til Field’s biograf eller hvad med et gavekort til Espresso House? Så kan der nydes Frapinos med vennerne, mens verdenssituationen bliver vendt.

oplader

Det må godt være praktisk
Selvom en pakkekalender handler om jul og overraskelser, er der ingen der siger, at gaverne ikke kan være praktiske. Mange teenagere har en lang liste over ting, som de egentlig godt kunne bruge, men som de helst ikke vil bruge penge på. Det kan være alt fra sokker til undertøj, deodoranter, hårvoks eller måske en ny opladerledning. Står din teenager og mangler noget praktisk, er det oplagt at inkludere det i pakkekalenderen.

Find tilbehør til telefon og opladning hos Fonefix eller Flying Tiger. Mangler din teenager produkter til krop og hår, har Normal et stort udvalg af lækre produkter til fantastiske priser.

scrunchies

Dufte og accessoires
En af kendetegnene ved, at man har fået en teenager i huset er, at badeværelsesdøren konstant er låst. Der bruges uendelig mængder tid på at pleje udseendet, og enhver hjælp i den retning vil være kærkommen.

Hos Matas finder du et stort udvalg af dufte, mascara og andre beauty produkter, der helt sikkert vil falde i god jord hos både teenage-drengen og –pigen.

Har du en teenagepige, er hårpynt og accessoires oplagte som søde gaver til pakkekalenderen. Hos Glitter finder du et stort udvalg af både hårpynt og øreringe, der nok skal få din pige i julestemning.

gavekort

Den perfekte gave
Står du fortsat og er i tvivl om, hvad du skal give teenageren – så er et gavekort til Field’s en oplagt gave-idé. Gavekortet kan købes med en værdi fra 100 kr. og opefter. Gavekortet kan benyttes i mere end 90 butikker, og hvad end du vil i Trampolinland, søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang til det hele med et gavekort til Field’s.
Læs mere om Field’s gavekort (link) eller køb online med det samme

Vi håber, at din teenager får glæde af din helt personlige pakkekalender til ham eller hende!