FIELD’S HAR FÅET EN PANTSTATION

29254 Fields Pant_Main banner_Responsive_1920x580px_360kb

Aflever tomme flasker i Field's!

Pantstation

Kender du det, når sække med tomme flasker og dåser hober sig op? Det kan virke uoverskueligt at give sig i kast med flaskeautomaten i det lokale supermarked, og derfor skal du glæde dig til at besøge den nye Pantstation i Field’s! 

Pantstationen har åbent alle dage 10 - 18

SÅDAN FUNGERER PANTSTATIONEN:

Du finder pantstationen ved at tage elevatoren til Field’s p-kælder på plan -2.

Hvis du kommer i bil, skal du blot følge skiltningen ved indkørsel i Field’s p-kælder. Du kan fylde bilen med sække med tomme flasker og så parkere på en p-plads i nærheden af Pantstationen. 
Pantstationen har en stor sluse, hvor du kan tømme hele sække ned i på én gang! Automaten tæller så hurtigt din pant sammen – faktisk kan den klare hele 120 emballager i minuttet!

Så let er det: 
Åben Pant-appen på din mobil og scan QR-koden på skærmen over slusen
Tøm din sæk med flasker og dåser ned i slusen
Tryk OK når du er færdig
Dine penge står på din konto indenfor 1 bankdag

HUSK PANT-APPEN! 

Download Dansk Retur Systems nye app "Pant" i App Store eller Google Play

Inden du begynder at hælde flasker i slusen, skal du åbne Pant-appen og scanne QR-koden på skærmen over slusen. Derefter tømmer du dine flasker og dåser i slusen. Pengene står på din konto i løbet af 1 bankdag.

Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant på landets pantstation. På den måde slipper man helt for at have et betalingskort med, når man skal pante, og du bestemmer selv, hvilken konto pengene skal sættes ind på – hvis du fx panter for andre eller vil donere til velgørenhed.

Læs mere om Pant-appen og få svar på alle dine spørgsmål her: https://danskretursystem.dk/om-pant/pantstationerne-bliver-digitale/ 

HVAD KAN JEG AFLEVERE I PANTSTATIONEN?

Pantstationen tager imod alle tomme flasker og dåser med dansk pantmærke. Du kan også aflevere udenlandske dåser. Selvom de ikke giver pant, gavner det miljøet at genanvende dem.
Pantstationen skal altid kunne aflæse pantmærket, stregkoden og emballagens form. Så du får ikke penge for krøllede og maste dåser, eller hvis etiketten er ødelagt eller faldet af.
Husk at tømme flasker og dåser, så sjatterne ikke ødelægger maskinen – det kan måske lukke pantstationen for den næste i køen! Affald skal selvfølgelig i affaldsspanden.
Læs mere om Pantstationen og få svar på alle dine spørgsmål her: https://danskretursystem.dk/pantstation/fields/