Sjove aktiviteter i Field's

Sjove aktiviteter i Field's

Oplevelser for børn

JUMPYARD – hop, spring, klatring og leg for alle aktive legebørn

JumpYard står klar til at tage imod alle, der er vilde med at hoppe, springe, kravle og løbe! Glæd dig til en verden af adrenalin og høj puls! Den perfekte aktivitet for hele familien.
JumpYard er et univers, hvor vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. I JumpYard finder du trampoliner til alle aldre og færdighedsniveauer, en trampoliparkpark hvor du kan forcere forskellige forhindringer som en Ninja Warrior, og en parkourbane, hvor du kan øve dine tricks. I JumpYard får børn (fra 2 år), teenagers og forældre en fælles oplevelse som indebærer både grin og glæde.

Hvad er JumpYard ?
I JumpYard tror vi på at skabe glæde og sjove oplevelser gemme fysisk aktivitet. At hoppe på trampolin er en sjov aktivitet med høj puls, der passer alle aldre. I JumpYard får børn, teenagers og forældre en fælles oplevelse som indebærer både grin og glæde – både på en mandag aften eller en søndag formiddag. JumpYard er med sit flotte univers og fantastiske stemning en populær destination for hele familien. JumpYard er med andre ord meget mere end en trampolinpark!

Husk at bestille tid!
Med sit farverige univers og fantastiske stemning er JumpYard en populær destination for hele familien. Husk derfor at bestille tid hjemmefra – så er I sikre på, at der er plads til jer, når I kommer! Læs meget mere om priser og tider på: jumpyard.dk/fields

Biograf-hygge i særklasse!

Nordisk Film Biografer Field’s er et 9 sals moderne biografkompleks i forlængelse af Field's. Biografen er spækket med masser af digitale services, Popcorn og sodavand som tilbehør til dit bland-selv-slik, sale med den bedste komfort og stejl hældning på stolene – og selvfølgelig først og fremmest alle de gode film, den bedste stemning og et personale, som glæder sig til at tage imod biografgæsterne. Udover det almindelige filmprogram byder biografen også på særvisninger som f.eks. satellit-transmitterede events, forpremierer, operabio, transmission af sportsbegivenheder og koncerter og meget, meget mere.

Husk at bestille dine billetter!
Hvis du vil sikre dig de bedste pladser i salen, anbefaler vi, at du bestiller dine billetter hjemmefra! Læs meget mere om film-tider, priser og oplevelser på: nfbio.dk

Events for hele familien!

Hele året har Field’s fokus på at skabe sjove, lærerige, underholdende og værdifulde events for hele familien. Hvad end det er trick’n’treat til Halloween, Påske-jagt i butikkerne eller ferie-aktiviteter som børnepasset og skattejagt, så har Field’s det hele.

I Field’s har vi fokus på at tilbyde events til alle aldre og målgrupper – derfor vil du også opleve alt fra gamer-events til beauty- eller børneevents. Hold øje med Field’s hjemmeside eller følg Field’s på Facebook – her bliver alle events annonceret i god tid, så du kan planlægge din tid med familien!