sulten før koncerten? spis i field's

Sulten før koncerten?

24 lækre spisesteder

Field’s Food Lounge er en hyggeligoase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af! 

 

Grand Cafe

Hos Grand Cafe forkæler de dig med alt det gode fra det franske køkken. Restauranten specialiserer sig i franske retter. Der er noget for en hver smag.
Grand Cafe er et oplagt sted at nyde en bid mad inden en hyggelig aften. Der er god mulighed for at få lige fra en let snack til et solidt måltid.
Nyde en af de velsmagende retter, I en hyggelig og afslappet atmosfære.

 

Gourmetpizza på Gorm’s

Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, bør du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger inden turen går videre rundt i Field’s eller til koncert i Arenaen.

 

Dalle Valle

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!

 

Cafe Wok

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

 

Sushi Bar

Er du også vild med sushi, så læg vejen forbi Sushi Bar. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

 

The American Restaurant & Diner

Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være vores Apple pie eller Brownie.

 

Stort udvalg

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, South Indian, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

 

Parkering

Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Arenaen er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.
Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!