Download vores gratis app Field's ? Klik her

Deichmann i Field's

Shop visual Deichmann

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

88 80 91 51
  • Deichmann På sociale netværk:

Butikker Deichmann

Deichmann i Field’s

Hos Deichmann finder du de nyeste trends indenfor skomoden, uden at det koster dig en formue. Vores priser skyldes, at vi er Europas største skokæde og derfor kan bestille de mængder, der er unikke i branchen. Derigennem opnår vi prisfordele, som Deichmann gerne lader dig komme til gode.

Udvalget er bredt, og der findes mange modeller til hele familien at vælge imellem. Vi har sko til både børn og voksne. Mænd såvel som kvinder. Vi har rigtig mange kendte skomærker – også fra sportens verden. Vi har bl.a. sportssko-mærker som Nike, Adidas, Asics, Fila og Puma. Til småbørn kan vi friste med sko fra mærket Barbie, Disney eller Hello Kitty – for bare at nævne et lille udvalg af de mange populære skomærker til børn. Børnene vil elske at kigge på de mange muligheder, imens du selv finder et par sko. Vi har også klassiske sko til brug på kontoret eller fritidssko, der kan bruges i hverdagen.

Social ansvarlighed

Handler du hos Deichmann støtter du samtidig op omkring en butikskæde, der lægger vægt på social ansvarlighed. Vi har i mange år støttet samfundsmæssige og humanitære formål i Indien, Tanzania og i Europa.

Kæmpe udvalg og vejledning

Når du besøger Deichmann vil du nok blive overvældet af udvalget. Vi er stolte af, at kunne tilbyde så mange forskellige typer af sko. Vi står klar til at guide dig til dit bedste skokøb. Vi møder mange kunder dagligt, der sætter pris på vores gode service og at de kan finde sko til hele familien.

Vi ses i Deichmann!

Deals and News Deichmann

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top