Mode

Message i Field's

Besøg os i Message butikken, hvis du vil være sikker på at finde det helt rigtige. Vi har tøj til unge kvinder, der elsker de nyeste trends.
Message er en multibrand koncept butik, hvor vores succes beror på at have et stort udvalg til moderne kvinder. Vi har både danske og internationale tøjmærker.
Vi har bl.a. tøj fra mbyM, Nunoo, Second Female, Lee, Daniel Silfen, Moves by Minimum, GlobalFunk, Project Unknown, 5units og Erbs & Bjerke.
Er du på udkig efter de perfekte jeans eller en elegant kjole til en speciel lejlighed? Så kom ind til Message og find en kjole til festen eller noget kvalitetstøj til hverdagen.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du en linje af jakker lavet af genbrugsplast og dermed er 
Tiltro til tekstil certificeret.

Vi samarbejder med uniceff. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Message i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Message

Message ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Envii. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Message

Message

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

TILBUD

20% på dit køb i Message

Få 20% på dit første køb med appen i Message

20/09/23 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!