Mode

Message i Field's

Besøg os i Message butikken, hvis du vil være sikker på at finde det helt rigtige. Vi har tøj til unge kvinder, der elsker de nyeste trends.
Message er en multibrand koncept butik, hvor vores succes beror på at have et stort udvalg til moderne kvinder. Vi har både danske og internationale tøjmærker.
Vi har bl.a. tøj fra mbyM, Nunoo, Second Female, Lee, Daniel Silfen, Moves by Minimum, GlobalFunk, Project Unknown, 5units og Erbs & Bjerke.
Er du på udkig efter de perfekte jeans eller en elegant kjole til en speciel lejlighed? Så kom ind til Message og find en kjole til festen eller noget kvalitetstøj til hverdagen.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du en linje af jakker lavet af genbrugsplast og dermed er 
Tiltro til tekstil certificeret.

Vi samarbejder med uniceff. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Message

Message ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Envii. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
message-85

Message

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Esprit
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!