Mode

Sportmaster i Field's

Er du vild med sport, bør du lægge vejen forbi Sportmaster. Hos os er du i centrum, når vi altid bestræber os på at tilbyde dig det bedste udstyr inden for sport. Vi viser dig vores brede produktsortiment og giver god service og rådgivning. Vi ønsker altid at give dig den optimale helhedsoplevelse, så du kan bruge tiden på det, det hele handler om – nemlig at dyrke sport. I mere end 40 år har SPORTMASTER været danskerens foretrukne sportskæde. Vi forhandler alle de største og bedste mærker som fx Nike, adidas, Hummel, Asics og mange flere.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Kailow Graphic er verdens eneste dokumenteret bæredygtige mediegruppe. Det betyder i praksis, at vi arbejder struktureret og fokuseret med sociale forhold, energiforbrug og klima.

Vi driver vores virksomhed ud fra et bæredygtigt udgangspunkt, og vores internationale certificeringer dokumenterer vores indsats. Det giver samtidig vores kunder sikkerhed for, at vi står på mål for vores indsats og konstant udvikler os.  

I Kailow er vi certificeret efter følgende standarder:
ISO 26001 / DS 49001 (CSR)
ISO 14001 (Miljøledelse)
OHSAS 18001 (Arbejdsmiljøledelse)
ISO 9001 (Kvalitetsledelse)
 
Derudover er vi tilknyttet:
 
FSC® (bæredygtigt skovbrug)
Svanen
ClimateCalc
FN/UN Global Compact
 
Læs mere om vores certificeringer og miljøarbejde her: https://bit.ly/30lG2o0

 

Kunde-fordele

Bænkevarmer, eliteudøver, fitness freak eller motionist?
Klub SPORTMASTER er for dig, der er vild med sport og fordele. Det koster ikke noget at være medlem andet end de få minutter, du bruger – eller har brugt – på at tilmelde dig. Og det er det hele værd. Som medlem får du mere end alle andre. Hver måned har du fx adgang til en lang række attraktive medlemstilbud på udvalgte varer og nyheder. Udvalget skifter en gang om måneden, og du får besked direkte i din indbakke når nye tilbud er på vej. Oplev udvalget, der tæller masser af sæsonfavoritter fra de største og bedste mærker.
Se alle dine fordele og tilmeld dig her: https://sportmaster.dk/klub

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Sportmaster i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Sportmaster

Sportmaster ligger på plan 0 overfor SPORT 24. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Sportmaster

Sportmaster

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Pieces
Åbent
Neye
Åbent
TILBUD
Glitter
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!