brdr simonsen 1920x580
Mode

Brdr. Simonsen Menswear

Leder du efter moderne herretøj til Danmarks laveste priser, så tag et kig forbi brdr. Simonsen Menswear i Field’s på Plan 1. Her kan du finde et stort og varieret sortiment af tøj til hverdag og fest til priser, som alle kan være med på. Personalet står klar til at tage imod dig og sørge for, at du får den bedste og hyggeligste oplevelse hver gang du besøger butikken.

Vi ønsker at give vores kunder en hyggelig oplevelse ved hvert besøg. Hos os skal man ikke føle sig presset til at handle. Vi ønsker at skabe et univers, hvor man føler sig velkommen til at nyde butikken i en rolig og afslappet stemning. Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af lokale danske brands i et kommercielt og tidsløst look. Brandsene er i god kvalitet og til Danmarks bedste priser. Derudover er der 365 dages landsdækkende fuld returret også på nedsatte varer. Så kan man nemt og trygt shoppe og vende tilbage, når man har tid til at returnere varerne. Det syntes vi, er vigtigt at tilbyde vores handlende kunder. 

Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig hos vores personale - vi vil gøre vores bedste for at efterkomme dine ønsker. Som et ekstra plus har brdr. Simonsen Menswear prisgaranti på alle varer. Det betyder, at hvis varen er billigere hos en konkurrent, i en fysisk såvel som net butik, så matcher vi selvfølgelig prisen. 

I Brdr. Simonsen finder du mærker såsom US. POLO ACSN. Pre End of Denmark, Selected Homme, Only&Sons, JBS, Egtved, Blend, Solid samt egne brands, hvor der er ekstra meget værdi for pengene.

Miljø- og samfundsansvar

Alle vores brands er lokale danske brands, som alle arbejder med en høj etisk standard, hvor der tages hensyn til både miljø - og arbejdsforhold. Vi køber og sørger altid for, om muligt, at de materialer som produktet er fremstillet af, også har taget hensyn til miljø. Vi stræber også efter at vores materialer er fremstillet i organisk bomuld eller genanvendt polyester.

Kunde-fordele

Det er en god idé at følge med på vores Facebook-side, som vi løbende opdaterer med nyheder omkring tøj og tilbud i vores butikker. På den måde sikrer du dig, at du ikke går glip af nyt lækkert tøj eller gode tilbud til billige priser hos brdr. Simonsen Menswear.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Brdr. Simonsen Menswear i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Brdr. Simonsen Menswear

Brdr. Simonsen ligger på Plan 1 i Fashion Quarter overfor Deichmann. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Brdr. Simonsen Menswear

Brdr. Simonsen Menswear

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Envii
Åbent
Change
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!