Mode

Change i Field's

Change har et stort udvalg af kvalitetsundertøj, lækkert lingeri og moderigtigt badetøj. Hos Change finder du trendy design til fornuftige priser i alle størrelser.

Change er en dansk lingerikæde og vi giver altid professionel vejledning til valg af bh’er, trusser, strømper, strømpebukser, leggins, bikinier m.m. Vi har en masse lækkert lingeri til kvinder i alle aldre. De helt unge kommer ind i vores butik, men også de modne kvinder og seniorerne. Vi rammer bredt og det er vi stolte af. Vores succes ses da også på verdenskortet, da vi har 170 butikker i 11 lande fordelt over Europa, Nordamerika og Mellemøsten. I Danmark er vi også den største lingerikæde med vores 40 butikker. Vi tilbyder et bredt udvalg af BH'er fra A - K-skål. Vi giver kyndig vejledning, når du skal finde din rigtige BH-størrelse og det er helt gratis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og måske hjælpe dig med at finde en god gave til en veninde, din mor eller dig selv? Uanset årstid og sæson, kan du finde noget der frister hos Change.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os har vi skiftet fra plastikposer til papirsposer, for at skåne miljøet for unødvendigt plastik.

Kunde-fordele

Kig forbi og hør mere om bl.a. vores Club Change-medlemskort. Det er populært, da det giver endnu flere fordele og så får du rabat hver gang, du handler i vores Change butikker.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Change

Change ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af The Body Shop. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

change-869

Change

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!