Mode

VILA i Field's

 VILA er en del af den danske BESTSELLER koncern, og er kendt for at designe mode til unge kvinder med fokus på kvalitet, design og detaljer. Kendetegnene for VILAs design er, at de skaber designs med fokus på det feminine, det sensuelle og det simple. VILAs signature styles består af et mix af print og farver, fine detaljer og udskæringer med et twist af tidens hotteste trends. 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Meget af VILAs tøj bærer Oeko-tex mærket, som er verdens førende sundhedsordning. Oeko-tex er en forkortelse for humanøkologiske tekstiler, hvor der ikke må være indhold af farvestoffer og kemikalier, som har skadelig effekt.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find VILA

VILA ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ONLY. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

vila-412

VILA

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Kaufmann
Åbent
qUINT
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!