Mode

Skoringen i Field's


Hos Skoringen får du professionel vejledning, for vi kender alt til at finde gode sko til hele familien. Vi lægger vægt på at sko skal være til at leve i. Vi viser dig eksempler på behagelige sko til dagligdagsbrug eller praktiske sko til weekendens gåture i skoven eller ved vandet. Fodtøjet skal i mange tilfælde kunne holde til lidt af hvert, når du er ude i al slags vind og vejr. Skal der være fest, finder vi også nogle festsko, der passer til resten af outfittet. Vi giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Vi finder de bedste sko til både børn og voksne.

Vores skoudvalg

Hos os finder du et bredt og varieret udvalg til fornuftige priser med bl.a. mærker som Converse, Rieker, Odiin, B&Co, Billi Bi, Ecco, Skechers og Softline. Til børnene har vi f.eks. skoene ’SKOfus’ med den gode pasform, så du kan med garanti finde de sko, der passer dig.
Vi ser frem til at byde dig og din familie indenfor. Vi vejleder jer gerne om skovalg, skopleje og de rette såler, der kan give ekstra støtte til foden.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Skoringen i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Skoringen

Skoringen ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor H&M. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Vi ses i Skoringen!

 
Save Icon selectedSave Icon
Skoringen

Skoringen

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

ARKET
Åbent
Vero Moda
Åbent
Deichmann
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!