Mode

Carat Diamanter i Field's

Vi er en smykkevirksomhed, der kombinerer det kvalitetsbevidste og elegante med et personlig udvalg af smykker og særligt diamantsmykker. Vi grundlagde Carat Diamanter i 1994, og vores fascination for smykker og diamanter er vokset lige siden. Virksomheden bygger på simple principper –  at tilpasse elegante smykker med tidens tendenser og god kvalitet.
Eksklusive mærker i Carat Diamanter

Vi er stolte af at have mærker som: Georg Jensen, Gucci, Michael Kors, Julie Sandlau, Aagaard, Sif Jakobs, Mads Ziegler, Saint Maurice, Daniel Wellington, Seiko, Tissot, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hugo Boss, Skagen, Marc Jacobs og mange mange flere. Er du til klassiske tidsløse designs eller moderigtige udtryk? Hos Carat Diamanter sætter vi en ære i at kunne indfri dine ønsker og vise dig rundt i vores inspirerende univers.

Services

Vores højtuddannet personale står altid klar til at hjælpe dig og kan guide dig til den bedste gave eller et elegant smykke eller ur til dig selv. Vi pakker altid dine gaver smukt ind. Vi lægger vægt på en god oplevelse hele vejen rundt. Det betyder, at vi også har god bytteservice, så du kan bytte varer købt i Carat Diamanter i 300 butikker i Danmark inden for 30 dage. Du kan derfor trygt tage forbi butikken i Field’s og lade dig friste. Vi har smykker for både voksne og børn, ure til mænd og kvinder og du kan finde både halskæder, armbånd, øreringe, ringe, brocher og charms og led.

Miljø- og samfundsansvar

Carat forhandler By Biehl som donerer overskuddet til regnskoven. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Carat Diamanter

Carat Diamanter ligger på plan 0 overfor Espressohouse. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

carat-smykker-og-ure-716

Carat Diamanter

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Glitter
Åbent
Name It
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!