Mode

Envii i Field's

Envii-butikken i Field’s henvender sig til den unge stilbevidste kvinde. Tøjbrandet Envii er populært blandt mange kvinder, fordi tøjet giver et sofistikeret look, der følger modens trends til en rimelig pris. Med seks forskellige kollektioner om året, har du altid mulighed for at vælge blandt det nyeste og mest trendy tøj.
Bliv inspireret og få vejledning hos Envii

Ofte er Envii-stilen at designe tøj i et lidt råt design med kant. Men du finder også tøj, der har et sporty strejf, feminin sødme og en elegance, der matcher modens hastigt skiftende tendenser. Uanset om du er på udkig efter bukser, bluser, skjorter, kjoler eller overtøj, kan du derfor finde moderne tøj med fede detaljer, der klæder de fleste unge kvinder.

Vi elsker tøj, vi er stolte af Envii-mærket og har stort kendskab til modetendenserne. Derfor kan vi guide dig til gode tøjkøb, når du kommer fra studiet eller arbejdet og har brug for noget lækkert tøj. Se vores nye varer, gør et udsalgskup eller læs vores modeblog på vores hjemmeside. At være loyal Envii-forbruger bliver hurtigt en livsstil.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i Envii!

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

  • Hvis du køber en plastik pose til 2 kr. hos os, så går pengene til røde kors - hvilket er en af vores samarbejdspartnere. 
  • Meget af vores tøj er lavet af genbrugs materialer.
  • Meget af vores tøj er GOTS certificeret. Mærket findes på tøj og tekstiler, hvor fibrene er økologisk dyrket. Som standard kræver GOTS, at mindst 95 procent af fibrene er økologiske. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Envii i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Envii

Envii ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Message. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Envii

Envii

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Name It
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!