Mode

Esprit i Field's

Hos Esprit i Fields finder du Danmarks største udvalg af Esprit’s kendte kvalitets produkter til kvinder og mænd i vores 800m2 store ESPRIT Flagship Store.
Esprit kan klæde dig på til en hver anledning og behov med design linjerne Casual, Collection & EDC. Du finder masser af lækkert tøj, der vil give dig det perfekte look til kontoret, din næste fest eller til en hverdag på farten, hvor du gerne vil se godt ud. Og med 12 årlige kollektioner tilpasset sæsonen, er der nok at blive inspireret af! Hertil tilhørende sko og accessories.
Esprit er tøj, der er inspireret fra catwalken, men er også et mærke, der går op i at producere tøj med tanke på bæredygtighed. Du har sikkert set kendte modeller promovere Esprit. Og Esprit fås da også i mere end 40 lande, så du får kvalitet og international anerkendt mode, når du vælger Esprit tøj.

Når du kommer ind i Esprit-butikken, vil du fornemme den afslappede og hyggelige atmosfære. Det er en del af shoppeoplevelsen, at du ikke skal stresses af en hektisk atmosfære, så vi har god plads og tid til at hjælpe dig. Og vi står altid klar i prøverummet til at hjælpe og inspirere dig, og give dig vores ærlige mening!

Services

Styling

Synes du at en butik kan virke uoverskuelig, og at du ikke ved hvor du skal starte? Synes du altid at dine veninder er så smarte men føler selv, at du går i det samme og samme? Er du træt af dit klædeskab, og mangler du en velfungerende garderobe? Køber du altid det samme, og ønsker du at blive inspireret, udfordret og måske endda få rykket nogle grænser? Personlig Shopping er den perfekte løsning til dig, der vil spare tid eller er kørt fast i gamle vaner. Det er GRATIS, og vil hjælpe dig af med dine fejlkøb. Vi tager udgangspunkt i DIG og din livsstil!

Book tid hos en af vores personlige shopper: I butikken, på tlf.: 27 90 93 20 eller send en mail espritfields@outlook.dk  

Jeans fitting

Kom ind og prøv dine nye yndlings jeans!  
Hader du at købe jeans? Er der aldrig et par der passer? Eller giver du op inden, at du er kommet i gang? Kom ind forbi, der er altid en JEANS GUIDE i butikken, klar til at hjælpe dig med, at finde den helt perfekte model til netop DIG og din figur.

Alle vores jeans er i skånsomt forarbejdet førsteklasses ØKOLOGISK bomuld med stretch, der gør dem superbehagelige at have på. Findes i flere forskellige modeller, og 3 forskellige benlængder. Priser fra 399,99 kr. Så helt sikkert også en model og et fit til dig!
Hos ESPRIT mener at vi alle er dejlige som vi er, og de skønhedsfejl vi har, er dem der gør og unikke!

Privat shopping

Skift den klassiske shoppetur med vennerne ud med et PRIVAT SHOPPING arrangement. 
Vores personlige shopper står klar til, at vise de nyeste kollektioner, inspirere og give Jer stylingstips. 
Alt imens I hygger, og vi byder på en lille forfriskning. 
For at høre nærmere eller booking af tid. Kontakt os på: Tlf.: 27 90 93 20 Mail espritfields@outlook.dk   

Miljø- og samfundsansvar

  • Vi bruger genbrugs materialer/produkter fx flasker osv. til vores jeans og jakker.
  • Vi bruger KUN papposer.

Alle vores reklamationsvarer gives til udsatte kvinder.

Kunde-fordele

LET’S BE FREINDS - Har du lyst til ekstra gode fordele er ESPRIT FREINDS noget for dig! Det er helt GRATIS og uforpligtende at blive medlem, men giver dig omgående fordele. Som procenter i form af bonus på alt hvad du køber. Særlige invitationer til arrangementer og events i butikken. Nyheds informationer. Og ikke mindst adgang til særlige kampanger og tilbud. Kig ind til os allerede i dag og bliv medlem!

Vi deler vores events, gode tilbud og meget mere på vores SOME, så Følg os på:

Instagram: Esprit.Copenhagen

Facebook: Esprit Fields

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Esprit i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!


Find Esprit

Esprit ligger på plan 1 i Fashion Quarter i mellem Poul M og Tøjeksperten. Den nærmeste indgang er Magasin-indgangen fra Ove Arups Vej. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Esprit

Esprit

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

TILBUD

FÅ 20% PÅ ALLE JEANS & EN GRATIS JEANS FITIING

Hos Esprit i Field's finder du Danmarks største udvalg af Esprits kendte kvalitets produkter til kvinder og mænd i vores 800m2 store ESPRIT Flagship Store på 1 sal.

02/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vero Moda
Lukket
SPORT24
Lukket
TILBUD
Selected
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!