Mode

qUINT i Field's

qUINT åbnede sin første butik i 1999. Ideen til butikken kom fra USA og tanken var at åbne en unik multibrand butik, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30 år. De går løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, for at kunne servicere deres kunder bedst muligt, deres sortiment består i øjeblikket af Carhartt, Lacoste, The North Face, Le Baiser, Adidas og mange flere. For at være opdateret på de nyeste trends, så kig forbi deres butik eller besøg dem online på www.quint.dk eller find dem på instagram og YouTube.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Underbukser fra Björn Borg er ECO-friendly. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find qUINT

qUINT ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Kaufmann. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

quint-196

qUINT

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Envii
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!