Mode

Hunkemöller i Field's

‘It’s a woman’s world, and we love it!’ - det er sloganet i Hunkemöller, og vi er glade for at byde dig indenfor i dette kvindeunivers.
Hunkemöller er en af Europas største lingerispecialister med 600 butikker, hvoraf 30 ligger i Danmark. Vores designere lader sig inspirere af de seneste trends, og vores butikker fyldes med lækre nyheder hver 3. uge! Udover lækkert lingeri, finder du også nattøj, badetøj, strømper og trendy accessories.
Find en lækker gave eller forkæl dig selv med nyt undertøj. Vi rådgiver gerne om den helt rette størrelse og hvilket design, der klæder dig bedst. Hver eneste dag rådgiver vi mange forskellige kvinder i alle aldre om valg af BH’er og velsiddende trusser, så du kan derfor være sikker på, at du bliver glad for dine undertøjskøb i Hunkemöller.
Mange kunder er også glade for vores behagelige nattøj i de blødeste materialer, altid feminint og med et moderne strejf. Læs mere på hunkemoller.dk/

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Hunkemöller i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Hunkemöller

Hunkemöller ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Hunkemöller

Hunkemöller

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Åbent
TILBUD
Esprit
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!