Mode

Hunkemöller i Field's

‘It’s a woman’s world, and we love it!’ - det er sloganet i Hunkemöller, og vi er glade for at byde dig indenfor i dette kvindeunivers.
Hunkemöller er en af Europas største lingerispecialister med 600 butikker, hvoraf 30 ligger i Danmark. Vores designere lader sig inspirere af de seneste trends, og vores butikker fyldes med lækre nyheder hver 3. uge! Udover lækkert lingeri, finder du også nattøj, badetøj, strømper og trendy accessories.
Find en lækker gave eller forkæl dig selv med nyt undertøj. Vi rådgiver gerne om den helt rette størrelse og hvilket design, der klæder dig bedst. Hver eneste dag rådgiver vi mange forskellige kvinder i alle aldre om valg af BH’er og velsiddende trusser, så du kan derfor være sikker på, at du bliver glad for dine undertøjskøb i Hunkemöller.
Mange kunder er også glade for vores behagelige nattøj i de blødeste materialer, altid feminint og med et moderne strejf.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Hunkemöller

Hunkemöller ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
hunkem-285

Hunkemöller

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Zizzi
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!