Mode

JD Sports i Field's

JD er den førende forhandler indenfor athleisure: en blanding af sport, fashion og loungewear. Du er havnet det rigtige sted, hvis du er på udkig efter et bredt udvalg af de lækreste mærker, såsom Nike, adidas, Under Armour, Hoodrich og The North Face. Hos os kan du også købe et par street-ready sneakers eller et af vores JD Exclusive produkter, som er tøj og sneakers med unikke farvevarianter, som udelukkende er tilgængelige hos JD Sports.
 
Bliv inspireret og level op din stil hos JD, “King of the Streets”.
 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du Timberland samt andre mærker som har formået at gøre deres produkter bæredygtighed og genanvendelige. Ud over dette er mange af vores varer Oeko-tex certificeret.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra JD Sports i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find JD SPORTS

JD SPORTS ligger på Plan 0 ved den nærmeste indgang fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet i p-kælderen og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
JD Sports

JD Sports

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Change
Åbent
SPORT24
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!