Mode

JD Sports i Field's

Er du til streetwear tøj? Lækkert sportstøj og cool sneakers? Så skal du tage forbi JD Sports i Field’s. Udover moderne sneakers, finder du smarte træningsbukser, trøjer, t-shirts, leggings, behageligt træningsundertøj og forskelligt tilbehør. Her er træningstøj til ethvert behov, så du altid føler dig godt tilpas, når du træner. Du finder varmt træningstøj til efterår/vinter eller træningstøj til forår/sommer i lette materialer. Tøj, der er lavet af svedabsorberende og åndbare materialer, så huden aldrig føles klam eller irriteret.

Du kan være sikker på at finde sko fra de kendte sportsmærker, såsom Adidas, Puma, Nike og andre populære mærker. Mærker, der er kendt for deres kvalitet og smarte design. Vær på forkant med din træning og find al det træningstøj- og udstyr, der gør træningen lidt sjovere. Her er tasker, tøj og praktisk tilbehør, så du aldrig kommer til at mangle noget til din træning. Kom ind i butikken og se nærmere på det brede udvalg af moderigtigt træningstøj til mænd, kvinder, teenagere og børn. Butikken er det oplagte valg, når hele familien skal finde det helt rigtige tøj. Overtøj finder du også, så du altid er klædt godt på til vind og vejr. Så kan du holde træningsgejsten oppe under al slags vejr.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du Timberland samt andre mærker som har formået at gøre deres produkter bæredygtighed og genanvendelige. Ud over dette er mange af vores varer Oeko-tex certificeret.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra JD Sports i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find JD SPORTS

JD SPORTS ligger på plan 0 overfor Center Kiosken. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
jd-sports-605

JD Sports

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Change
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!