Mode

Kaufmann i Field's

Kom forbi Kaufmann, hvis du vil være sikker på at få kvalitet og ekspertråd, når du handler tøj. Kaufmann har 100 års erfaring med herretøj i høj kvalitet.
Kaufmann er en dansk herretøjskæde med butikker i hele landet, hvor du kan købe lækkert herretøj. Gå ikke glip af vores store udvalg af skjorter og polo t-shirts til enhver lejlighed samt vores store udvalg af jakker - både moderne vinterjakker og klassiske herrefrakker. Derudover har vi et velassorteret sortiment af striktrøjer i forskellige farver og kvaliteter. Hos Kaufmann finder du kendte tøjmærker fra hele verden til mode- og kvalitetsbevidste mænd.

Du finder bl.a. tøj fra de kendte modebrands:
-Hugo Boss
-Gant
-Tommy Hilfiger
-Polo Ralph Lauren
-Sand

Services

Kom ind i Kaufmann og få råd og god vejledning om klassisk og moderne herretøj. Hver eneste dag møder vi kunder, der er glade for, at de kan få et godt råd med på vejen af vores dedikeret personale. Vores gode vejledning er en del af Kaufmanns ånd, og det gør det også nemt at finde en gave til manden, når vores personale står klar med forslag til populære gaver.
Miljø- og samfundsansvar.

Hos os finder du:
-Hilfiger som har produkter i 100% økologisk bomuld.
-Blazere i genbrugsuld. 
-Jakker lavet med hjælp fra genbrugs materialer - især i foring. 
-EA7-jakker lavet med genbrugte plastikflasker

Hos os giver vi genanvendelige net og IKKE plastikposer. Vi tilbyder også kunden at vælge kvitteringen i papir fra, og i stedet få den tilsendt elektronisk.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Kaufmann

Kaufmann ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor quint. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 

kaufmann-672

Kaufmann

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!