Mango 1920x580
Mode
Mango 

Spanske Mango har i mere end 35 år designet tøj inspireret af Middelhavets stil og kultur. Deres kollektioner oser af overskud og feriestemning. Det er tydeligt at mærke, de lader sig inspirere af rødderne i Barcelona. De lette materialer, smukke farvepaletter og øje for detaljer gør dem til en favorit hos kvinder verden over.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Mango i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Mango

Mango ligger på Plan 1 i Fashion Quarter. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Bvld. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Mango

Mango

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Selected
Åbent
Rituals
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!