Mode

MONKI i Field's

Monki er en verden fuld af mysterier, myter og magi. Nogle kalder det en inspirationskilde til den moderne, unge kvinde. Her finder du et bredt udvalg af tøj fra et brand, der er helt sig selv. Vores modekollektioner beskrives som street-style-meets-scandi-chic design til den fantasifulde kvinde, der tør gå sine egne veje. Hos os kan vi rådgive dig i styles og sikre dig et lækkert outfit, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug.

 

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Vi har en klar holdning til bæredygtighed. Derfor forsøger vi i gennem en lang række tiltag at gøre verden til et bedre sted med fokus på bæredygtig mode. Du kan for eksempel aflevere dit aflagte tøj til genbrug hos os og få -10% på dit næste køb. 
Kunde-fordele
Aflevere dit aflagte tøj til genbrug hos os og få -10% på dit næste køb. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Monki i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Monki

Monki ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Skechers. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
MONKI

MONKI

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vero Moda
Lukket
JD Sports
Lukket
Mango
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!