Mode

MSCH COPENHAGEN

MSCH COPENHAGEN er grundlagt i 2010 og er et dansk modebrand, der omfavner den skandinaviske enkelhed med et feminint strejf. Brandet er gradvist vokset fra at fokusere på monobrand-butikker i Danmark til at udvide distributionskanaler via prominente internationale multibrand-forhandlere. 

Den første monobrand konceptbutik åbnede i København i 2011, efterfulgt af yderligere 16 butikker i Danmark og Holland. 

Siden 2016, hvor MSCH COPENHAGEN først begyndte at tilbyde sine kollektioner til førende detailhandlere i Europa, er brandet nu repræsenteret i over 1.300 butikker i 14 europæiske lande. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Moss Copenhagen i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find MSCH COPENHAGEN

MSCH COPENHAGEN ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
MSCH Copenhagen

MSCH Copenhagen

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Glitter
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!