Mode

Velkommen i NEYE

Hos NEYE i Field’s finder du det bedste udvalg af tasker, rygsække og kufferter fra alle de kendte mærker, såsom Samsonite, Fjällräven, Markberg, DAY ET, Adax, Beckmann og mange flere. Vores store sortiment inden for fashion, fritid og rejs er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at finde alle de populære styles, uanset om du kigger efter noget til dig selv eller en du har kær. Vi er markedsleder i branchen, også når det gælder skoletasker til både store og små børn.
Vores personale står klar til at hjælpe og guide dig, til de helt rigtige produkter.
 
Undgå at gå forgæves i butikken
På NEYE webshop kan du se det fulde sortiment, så kig eventuelt der, før du besøger butikken. På webshoppen kan du se om varen er på lager i din lokale butik - og vil du gøre det rigtig nemt, så benyt vores Click & Collect service, så varen ligger klar til dig i butikken. 
 
Klub NEYE
Bliv medlem af Klub NEYE og få besked, når nyhederne lander, og når der er gode tilbud. Som medlem bliver du bl.a. forkælet med særlige medlemstilbud og en god rabat til din fødselsdag. Tilmeld dig online eller lad os gøre det for dig i butikken.
 
Overskud gør en forskel
Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning. NEYE butikkerne er nemlig ejet af NEYE-Fonden. Det betyder, at lige meget hvad du køber hos os, så går overskuddet til det gode formål. Dette er kun muligt, fordi du og alle vores andre fantastiske kunder handler i NEYE.
Læs mere om NEYE-Fonden
 
Vi glæder os til at se dig.
 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra NEYE i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find NEYE

NEYE ligger på Plan 0 ved siden af Bahne. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Neye

Neye

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Name It
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!