Mode

Neye i Field's

NEYE er en taskebutik for både ham, hende, børn og unge. Vi har alt, hvad du skal bruge af tasker til job, uddannelse, fritid, rejseliv og/eller din sport. Vi tilbyder praktiske og funktionelle tasker, der både har et vigtigt formål for dig, men samtidig tjener et formål for andre, fordi NEYE giver en del af sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning. NEYE-butikkerne er nemlig ejet af en fond, hvis primære formål er at støtte kræftforskningen i Danmark via sit overskud. Derfor er NEYEs payoff ”Tasker med et formål”.

Hos os finder du et stort udvalg af dametasker, punge, rygsække, mapper, pc- og iPad covers, kufferter og meget andet fra mange anerkendte mærker. Vi har f.eks. DKNY, DAY, Adax, Aura, Belsac, Samsonite, Eastpak, Fjällräven, epic, Delsey, Jeva, Lego og Aries Travel. Som førende specialforretning inden for lædervarer, fokuserer NEYE på god kundeservice, nyeste trends og modeaktuelle varer samt god kvalitet i forhold til pris.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os går overskud til, at støtte kræftforskning i Danmark og det er således skabt på baggrund af de mange tasker, rygsække og kufferter, som vi hver dag får over disken. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske, kuffert eller noget helt tredje – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Du kan læse meget mere om NEYE-Fondens
donationer her: https://neye.dk/blog/neye-fonden/

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find NEYE

NEYE ligger på plan 0 ved siden af Bahne. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

neye-703

Neye

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Glitter
Lukket
Synoptik
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!